Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz?
Figyelt kérdés
Az egyik nap jobb de a mai nap pokol volt egyszerűen nem birom már sirok nyugtatot szedek nem vagyok ilyen gyenge de annyira hiányzik nem birom már.Megeresném de azt mondta nem kellek neki. Miért nem várt meg?csak egy kicsit kellett volna várni azoka tesztek sem kellettek volna.Miért bánt velem igy el.2012. nov. 3. 17:34
2/8 anonim válasza:
Egész pontosan mi történt? Ha szakítottak veled, de te még mindig szereted, akkor tudom mit érzel, én is pontosan ebben a helyzetben vagyok. :( Ha gondolod, írj privit!
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudja mit okozott,mert neki egy darab voltam futoszalagon nem értelek pasik titeketegy kicsit várnok kell rohantok másik lányhoz.
2012. nov. 3. 17:38
5/8 A kérdező kommentje:
Pedig társa lehetem volna egy életre csak azt hitte kiakarom használni pedig nem igy volt
2012. nov. 3. 17:41
6/8 anonim válasza:
Azért olyan nehéz, mert te szereted, akarod őt, ellenben ő nem akar téged és ez sz@r érzés. De hidd el, nem csak te érzed ezt...
7/8 anonim válasza:
Először is: tedd le a bogyókat, meg a piát, aludd ki magad.
Aztán próbáld elfelejteni a pasit, és keress valami új értelmet az életednek.
8/8 A kérdező kommentje:
Kőszi inkàbb elmegyek motorozni
2012. nov. 3. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!