Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok előfordulhat lányok? :D
Figyelt kérdés
hogy nemet mondtok egy fiúnak és aztán még jóban maradtok és tök jól eldumáltok meg hülyültök azután még kialakulhat szerelem?? :O és csak azért mondott nemet mert nem elég szálkás izmos a srác!! :D köszi a válaszokat!! :D2012. nov. 3. 17:27
2/10 A kérdező kommentje:
köszi!! :D
2012. nov. 3. 17:33
3/10 anonim válasza:
Persze lehet....
S eszembe jutott A Dumb&Dumber című film egyik jelenete
- Mennyi esélyem van magánál - kérdezi Dumb - 1:1000
- Nem - mondta a lány
- 1:100 000?
- Nem
- 1:10 000 000?
- Talán
- IGEEEENNNNN!!! VAN ESÉLYEM!!!!
Kb. így tudom ezt elképzelni.
4/10 anonim válasza:
#3 ez jóóóó:D
barátság kialakulhat, szerelem nem. esetleg max azért jönne össze veled, mert megszokott, és mert kell neki a biztonság. de az első szembejövő nagy szerelemért, azonnal otthagyna, vagy minimum megcsalna.
5/10 A kérdező kommentje:
hát meglátjuk!! mert csak azért mert néha nagyon úgy beszélünk mintha több lenne a barátságnál!! :D
2012. nov. 3. 18:07
6/10 anonim válasza:
Volt akinek nemet mondtam és beleszerettem.:D
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor még van esélyem!! :D
2012. nov. 3. 19:47
8/10 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy imponáló lenne neki ha elkezdenél edzeni, netán izmosodni?:DD
9/10 anonim válasza:
meg valószínű nem csak neki imponálna, más lányoknak is :))
10/10 A kérdező kommentje:
én minden nap edzek már 5 éves korom óta!! és inkább az volt a baja hogy most tömeg növelek és most inkább nagydarab vagyok mint szálkás!! :D de most azon vagyok mert akkor is meghódítom!! :D
2012. nov. 3. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!