Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idegesít, hogy Fb-n lóg, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, hogy Fb-n lóg, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel távkapcsolatban vagyunk. Jó, ha hetente tudunk találkozni és akkor is azt látom, hogy fellép egy nap többször is Facebook-ra. Én azt szeretném, hogy együtt legyünk, egymással foglalkozzunk ebben e kis időben és ne azzal a szerencsétlen oldallal, még ha nem is órahosszákat van rajta. Másnál nem volt ilyen?

Az nem zavar, ha hétköznap fenn van egész nap is, de legalább abban az 1-2 napban ne legyen már fenn, nem hiszem el, hogy magától nem esik le neki és nem látja be.

2012. nov. 3. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Mond neki meg, hívd el onnan vond el a figyelmét :]

Azt nyugodtam megmondhatod neki, hogy alig találkoztok és szeretnéd,hogy veled legyen ne pedig fészbukon, mert azt megtudja bármikor.

2012. nov. 3. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van.Beszéld meg vele.Fontos a kommunikáció egy kapcsolatban.Ha idegesít valami,közöld vele.
2012. nov. 3. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Én szívbaj nélkül megmondanám neki, hogy nem bánnám ha nem ott lógna ha már együtt vagyunk, azt is alig.

Tudod mit?

Írj neki üzenetet amikor ott van melletted! Hátha akkor észre veszi magát!

Ennyire függő már nem lehet az ember komolyan, de vannak ilyenek! De nekem a barátaim voltak olyanok. Meg az exem volt játékfüggő eléggé egy időben, megmondtam neki amíg én itt vagyok te nem játszol pláne órákat! Néha játszott ennek ellenére amikor el is néztem neki, nem voltam én olyan szőrös szivű... De az már meg még durvább, ha elkezd beszélgetni másokkal! Volt arca beszélgetni telefonon egy másik csajjal 1 órát előttem, mikor ott voltam! De azt is csak azért előttem, mert mondtam neki ha elmész előlem telefonálni hogy ne is halljam, akkor magad alatt vágod a fát. Úgy sem hittem el mondjuk, hogy csak sajnálja a csajt a rossz életkörülményei miatt meg hogy csak barátok amikor titokban leveleztek, csak hát kiderült az is.

Még ha csak fb-n lógott volna....

2012. nov. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!