Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít elviselhetetlenül ennyire a volt a barátnőm?
8 hónapig voltunk együtt és szakítottunk teljessen érthető okok miatt..nem illettünk össze nem tudtam bízni benne ő se bennem..mindegy és egyszer nagyon csúnyán össze vesztünk már annyira ideges voltam ,hogy közepes 200 as vérnyomásom volt és adtam neki egy pofont aminek az lett a következménye , hogy lefejelte a falat és 8 napon túl gyógyúló és hát ott lett vége igazából az egésznek ( ne írjátok, hogy mekkora féreg voltam 1., tudom 2., megérdemelte olyanokat mondott, hogy majdnem elájultam és van az a szint amikor egy nő is megérdemli)..utánna könyörgött, hogy fogadjam vissza bele mentem erre neki gondolkodási idő kell...3 nap múlva már más dugta..szakítottak majd elhívott magához, hogy beszéljük meg a dolgokat és ilyet mond, hogy mennyire megdugta az a faszi, hogy vele volt a legjobb és vissza akarja kapni azt hittem kitöröm a nyakát de inkább eljöttem.
Ez már 2 hónapja volt és még mindig annyira idegesít, hogy legszívesebben megölném...vagy le kevernék neki egy pár pofont és tudom ,hogy helytelen és értelmetlen de kezdem már elveszíteni az önuralmamat magam felett.
És akkor én még ki se hevertem őt, de ő neki azon jár az agya, hogy mikor dugja már meg az a pasi...én 20 a ku***rva 25 a másik faszi 34 éves.
Nem vagyok idióta tudom ,hogy ez egy alpári dolog amit le írtam de komolyan mondom ,hogy nem bírom szerintetek komolyan mit tegyek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!