Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal együtt vagyok 9 hónapja és egy ideje mikor veszekszünk mindig lökdös, kifordítja a kezemet. Ezek után szabályszerűen félek tőle. De nagyon szeretem szerinteek mit kéne tennem?
Legyél te a dominánsabb fél ebben a kapcsolatban. Ha lökdös b@szd pofán. Kicsavarja a kezed?! Akkor te meg vágd tüdőn!
Mondd meg neki, hogy a veszekedést értelmi vitaként is meglehet beszélni, nem kell hozzá erőszak. Ha meg továbbra is folytatni akarja az erőszakoskodást, akkor fenyítsd be!
először is, NEM pártolom az erőszak semmilyen formáját sem. de mielőtt itt keresztre feszítitek a pasit, úgy, hogy csak az érem egyik oldalát ismeritek, érdemes lenne megtudni a másik oldalt is.
nem lehet, hogy te idegesíted fel annyira, hogy már ilyet tesz? mert van sok olyan nő (nőként írom ezt), akik képesek olyan szintű hisztirohamokat produkálni, hogy tényleg egy kisebb pofon tudja helyrebillenteni őket...
Időpont ma 13:45
Kívánom neked akkor, hogy jó sűrűn legyél felpofozva! Ilyen baromságot! Férfiként nem kell együtt lenni egy olyan nővel, akinek nem bírom elviselni a természetét csak, ha pofán bas.zkodom!
A kérdésre válaszolva:
Nem normális dolog, ennél csak rosszabb lesz. Nekem nemrég volt egy ilyen kapcsolatom, apróbb dolgokon is agresszív lett, hangoskodott és életem során eddig nem lökdöstek, rángattak meg ennyiszer. A megoldásom az volt, hogy leléptem amilyen gyorsan csak tudtam! Én nem vártam meg a végét. Bár próbált volna meg megütni, beleállítottam volna a kést!
15:28 ne rajtam vezesd le a feszkót, nem én tehetek róla, hogy agresszív volt a pasid:) mellesleg látom, a szövegértés sem megy. leírtam, hogy nem pártolom az erőszak semmilyen formáját sem... de vannak olyan nők, akikét néha legszívesebben még én is megütnék, olyan hihetetlen módon hisztisek és elviselhetetlenek.
mellesleg, valahol te is tehetsz róla, hiszen te választottál ilyen pasit... sok nő tényleg élvezi, ha a pasija megüti, aztán lehet játszani az áldozatot...
Te semmiről nem tehetsz, szimplán érthetetlen vagy!
De leírom neked szájbarágósan, válaszolva a feltevéseidre!
Te biztosan mindent tudsz az életről illetve a kapcsolatomról, de ahogyan a kérdésben is szerepelt EGY IDEJE csinálja, nyilván az ilyen ember nem fogja ezt az arcát mutatni az első időben! Ahogy nem sikerült elolvasnod, amint ez az agresszivitás kibukott ott is hagytam! Ennyit az értő olvasásról! Látom mennyire nem pártolod az erőszakot semmilyen formában, végül is most sem azt mondtad, még te is megütnéd ezeket a nőket! :) Vicc!
Még mindig azt mondom, értelmes ember ilyen nővel nincsen együtt, ha mégis megérdemlik egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!