Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit költsek egy nyakláncra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költsek egy nyakláncra, milyen árba mennek az ilyenek? Nem vagyok képben az ilyenekkel.

Figyelt kérdés
A kedvesemmel elég ritkán találkozunk, és mivel napok óta most vagyunk először újra együtt (végre), ezért szeretnék neki venni valami szép ékszert. Na jó, célzásokat is tett rá, hogy szereti az ilyeneket, de az mind régi, ami neki van (kb. 5000 db :P ), pedig úgy felvenne valami újat (nem vagyok mai gyerek, leesett a célzás :) ). Én pedig annyira szeretem, nem tudok neki ellenállni. Fülbevalója van egy vödörnyi, a gyűrűt lehet félreértené, ilyen jelentős lépés előtt nem állunk (még), de egy elegáns, nem túl feltűnő, csinos kis nyakláncon gondolkodtam. Nem akarok akármiféle Tesco gazdaságos láncot, de 10ezreket sem szeretnék érte adni. Esetleg aki Fehérvári tudna valami jó és olcsó üzletet ajánlani? Egyébként ilyenekre mennyit szokás "áldozni"? És milyent vegyek, arany, ezüst, azt sem tudom milyenek vannak ezeken kívül? Lehet ciki, de ékszert még nem vettem soha, ezért nem értek hozzá, még egyszer sem álltam meg ékszerbolt előtt gyönyörködni, annyira nem vonzanak, de kedvesem oda van értük. Na rólam ennyi elég, tanácsok és válaszok azok jöhetnek. Köszi előre is.
2009. aug. 11. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Móri vagyok, de nő, úgyhogy képben. :D Szerintem... Hát, arany elég drága, egy vékonyabb lánc is 20 ezer környékén van. Ott van a Plazaban az Apacs, ezüstékszer, nagyon szép medáljaik vannak. Ahhoz egy egyszerűbb csicsamentes lánc nagyon szép lehet, bár így is szerintem egy szebb összeállítás 10 ezer körül van. Vaaaagy Swarovski. Nekem ott vett karácsonyra nyakláncot a párom, vannak ilyen 15 ezer forint körüliek, kis picik dee nagyon gyönyörű medálokkal. Iszonyatosan szépek. Nem mellesleg örök garanciát adnak rá, és bárhol a világon javítják, ha olyan történne vele, ami nem a használatból adódóan hibásodott meg. Azt hiszem Plazaban ilyen üzlet is van.
2009. aug. 11. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Fehérváron nem vagyok ismerős,de én egy szép ezüstláncot javasolnék,annak én is örülnék:) nagyon szépek kaphatok már kb 6-7 ezerért,ami azért már vastagabb is,

vagy még1 tipp: esetleg vegyél neki egy vékony láncot és hozzá válassz egy szép érmet max 5000-6000-be belejössz

2009. aug. 11. 20:45
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Először is fontos lenne tudni, hogy van e vmilyen fém allergiája. Pl a családomban majdnem mindenkinek van, anyám csak bizsut hordhat, a nővéreim mind csak arany ékszereket, a nagyanyám csak ezüstöt...Etc,etc.

Egyébként egy visszafogott ezüst lánc nincs olyan vészes árba, 5-10e forint, és nem a Samitskybe kell keresni :) és esetleg vehetsz rá egy szép medált is. Fehérváron én sem vagyok ismerős, de elég nagyváros szal gondolom h találsz vmi nem elszálltaknak való ékszerboltot...

2009. aug. 11. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Fehérvári vagyok:). az elsővel értek egyet. apacs (pláza) v swarowski (pláza.) apacsban én ilyen tök egyzserű "zsinór" ezüstláncot vennék+ vmi szívecskés medált:) vannak nagyon szép darabok:) ezt az egészet

5 000.- 10 000.- körül úszod meg. itt nagyon szépen becsomagolják.. nekem ingyen betette díszpárnás selyem díszdobozba a csaj( de azért kérdezd meg h annak van e díja).

Swarowskiba bemész, mondod h egy egyzsrű lánc lenne amire godoltál, ne legyen túl drága. és majd mutat darabokat..:) és ha van olyan, ami szép és eéfogadható árú az nagyon jó. én is ékszermniás vagyok, nagyon odalennék egy swarowski nyakláncértaa barátomtól:)

2009. aug. 11. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Benéztem az Apacsba, frankó hely, hihetetlen hogy eddig csak elsétáltam előtte és azt sem tudtam, hogy ott van. :) Gyönyörű ékszerek, láncok vannak, annyi mint homokszemben a sivatag, vagy fordítva. A medált én választottam, mellé az eladó csajszi ajánlott egy láncot, 5000 Ft volt összesen. Díszdobozt ingyen adott mellé. Már tudom, hogy hová megyek legközelebb (ha szükség lesz rá).
2009. aug. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!