Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érdekes a szerelem, nemde?
Figyelt kérdés
Ti is észrevettétek azt hogy csinos, dekoratív nőknek kevésbé helyes pasijuk van? A helyes pasiknak pedig kevésbé szép barátnőjük? Nem akarok általánosítani, de egyre több ilyen esetre látok példát. :)2012. nov. 3. 09:08
1/8 anonim válasza:
szerintem ez csak nézőpont kérdése,mindenkinek más tetszik.minden ember szép a maga módján :)
2/8 anonim válasza:
az exem extra helyes, kidobott, mert féltékeny rám és inkább választott egy nyomi csajt komolyra
de én nem tudok csúnya srácokkal foglalkozni, pedig valóban megbízhatóbbak. vagy nem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy megbízhatóbbak! Pár hónappal ezelőtt összejöttem egy sráccal úgy hívtak minket, hogy a szépség és a szörnyeteg. Mindenki mondta, hogy nem hozzám való, mert én sokkal jobb pasikat is megkapnék. És hát nekik lett igazuk...szépen megcsalt a srác, de legalább megtalálta a hozzá illő lányt. :)
2012. nov. 3. 09:33
5/8 anonim válasza:
2 -es vagyok
nos én sem hinném, hogy megbízhatóbbak. én ezért nem is erőltetem, hogy csúnya sráccal képes legyek összejönni.
de a pasiknak annyira nem fontos hogy szép legyen a nő.
amíg egy nőnek 10-ből 1 tetszik, addig ugyanolyan kaliberű csajokból a pasinak 10-ből 9 tetszik. ha a csaj háta szőrös, abba is képesek beleszeretni. a helyes pasik!
6/8 anonim válasza:
Most már ez is baj? Először csomóan itt siránkoznak, hogy ők rondák, nekik nem jut senki, vagy csak hozzáillő ronda. Most meg az a baj, ha mégiscsak talál egy ronda ember szépet maga mellé?? Istenem...
7/8 anonim válasza:
miért lenne baj?
a baj ott kezdődik, hogy szép csajnak azért nem lehet helyes x y a barátja, mert az a helyes x y épp lekötötte magát egy nyomival.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem mondta senki, hogy baj. Ha ők boldogok, akkor áldás rájuk. Én csak egy kérdést tettem fel és nem ítélkezni akarok. :)
2012. nov. 3. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!