Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek ma már nem kellenek az olyan nők, akik nem rámenősek?
Figyelt kérdés
Az álszentségetek a legrosszabb (tisztelet a kivételnek, mert ha egy nő nem nyomulós, magamutogatós (most ezzel senkit nem akarok megsérteni, mindenkinek maga dolga, milyen a stílusa) akkor nem érdeklődtök felé, ne írjátok ,hogy nem így van, mert már nagyon régóta ezt tapasztalom és mindenfelé...ha meg rámenős akkor már rib@nc, komolyan miért ilyen becsapós a férfi logika? Sorry! 18/L2012. nov. 3. 03:49
1/11 anonim válasza:
milyen férfi logika már?
gondolom a korosztályodban lévő kis pelyhes állú rinyagépekre gondolsz.
nos.
ők nem férfiak.
2/11 anonim válasza:
ha egy sarokban ülsz,lehetsz te a világ legjobb nője senki nem fog észre venni.kell egy kis marketing,utána lehetsz önmagad
3/11 anonim válasza:
Nem igaz elöző, én mindig odamentem a sarokhoz üllőkhöz a buliba h szórakozásra ösztönözzem őket.:D
4/11 anonim válasza:
de kellenek az olyan nők akik rámenősek így sok kis csira eljut arra a szintre hogy lesz barátnője, mert ha nem szedi őket össze a csaj akkor nekik marad otthon a matyizás
5/11 anonim válasza:
öreg veled valami nagy gáz lehet,vagy nem itt élsz !
6/11 anonim válasza:
én nem itt élek hanem kicsit arrébb
7/11 anonim válasza:
Kell a seggemnek nem nyomulós lány. És ezt őszintén írom, nem vagyok állaszent, képzeld csak el! A káretős, bezárkózott nők nálam olyanok, hogy felé se fingok, nem érdekel, én nem nyöszörgök senkinek sem. Majd talál valami talpnyaló balekot magának, aki hajlandó puncsolni neki. Én nem!
8/11 anonim válasza:
Nekem kellenek.. vagyis inkább csak 1 kéne:D 20/F
9/11 Relikvia válasza:
Minden embernek mas a parja mindenkihez mass illik mas azbideall de elob utob mindenkieg talalja.azt akit maga melle rendelt a sors!!!!
10/11 anonim válasza:
Mert ti nők csak szexre vagytok jók, arra pedig a ribancokat könnyebb rávenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!