Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolta magát vagy most mi van?!
Az a helyzet,hogy van egy lány legyen a neve x annak szerelmet vallottam még 1 hónapja kb.
Mondta hogy aranyos vagyok,de neki más tetszik.
Utána nem is kerestem inkább ő írt facen,tegnapelőtt megismerkedtem a barátnőjével 1x beszéltünk.
Tegnap 2x is rám írt először,keveset beszéltünk másodszor 2-3 órát..
A beszélgetés elején megkérdezte hogy mi van a barátnőjével?Hallja hogy megismertük egymást,tetszik nekem??
Mondtam hogy : mért válaszolnék a kérdésedre?Én se kérdeztem hogy neked ki tetszik..
Utána még beszélgettük egy jó darabig..
Lehet meggondolta magát?Én nagyon szeretem,de nem hiszem hogy ha most meggondolta magát,hogy összejönnék vele,mert az dobta így hát van az ami maradt..(Én..)
Pedig jobbnak tartom magam,mint aki tetszik neki.Ha ő az.Mert van egy gyerek aki "szerelem való" képeket küldözgetett az üzenőfalára,de meg kell hogy mondjam van baja.Ilyen hogy normál pulzus,veled,nélküled.........
Ne keressem többé a csajt?Felejtsem el?
ne legyél második,nem igazán tudja,mit akar.
találsz szerintem jobbat is,ha túllépsz a dolgon.sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!