Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti mit vettetek/vennete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti mit vettetek/vennetek baratnotoknek szulinapra?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogas kérdés.. Egy jó párfüm esetleg egy bonbon egy NAGY csokor virág esetleg valami más...

Mindennek tudnak a nők örülni csak szívböl jöjön ( vagy mély pénztárcábol xD )

2009. aug. 11. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
én parfümöt kaptam a pasimtól
2009. aug. 11. 17:04
 3/5 anonim válasza:

parfüm , csoki ... nemá .. vegyél neki nagyot, szépet és drágát !

Mondjuk egy Mitsubishi MT1401 -es traktort már megkapsz milla alatt :D

2009. aug. 11. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
csak ne bonbont, virágot meg hasonlókat!! ha fontos valakinek a barátnője, nem ilyen felszínes dolgokat vesz. inkább vegyen egy bizsu nyakláncot, ami tudja, hogy tetszene 1500ért, mint virágcsokrot 3000ért... vagy bármit személyeset. akár egy képkeretet benne egy közös képpel, még egy kis plüss is jobb az ilyen bonbon, virágnál.. te vagy a pasi és barátnődnek vennél valamit?
2009. aug. 11. 23:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Hehe' .. kicsit felre irtam ..

marmint ugy gondoltam hogy a pasik mit vesznek baratnojuknek ?

en csaj vagyok' es en is kivancsian varom hogy en mit kapok a baratomtol :P

2009. aug. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!