Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek. Ti elmondanatok a baratnotoknek h nem tud csokolni?

Figyelt kérdés

attol felek h nem tudok rendesen csokolni...mit tegyek? emiatt nem merem megcsokolni a baratomat h vajon mit gondolhat...

s mikor rakerdez h miert nem csokolom meg,nem merem elmondani neki h mitol felek...s felek emiatt elveszitem...vagy benazzak tovabb? tudom h a csokot is tanulni kell...s volt is egy jopar tapasztalatom..de meg most is ugyerzem h nem tudok rendesen csokolni...

egyszer emlekszem csokolozas kozben elmosolyodot...tan azert mert benaztam?

2009. jún. 21. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
csókold meg nyugodtan
2009. jún. 21. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:

..de lehet, hogy azért, mert tetszett neki.Nyugodtan mond el neki, végül is a barátod, nem?? biztos nem néz hülyének, az emberre néha rájönnek ilyen hülyeségek, hogy biztos nem csinálom jól...:S

És ezt csak úgy derítheted ki, ha megkérdezed, és ha azt mondja, hogy..hááát..izé..akkor ne sértődj meg, kérd meg, hogy mutassa meg, hogy szeretné :)

ennyi:) ne pánikolj :)

2009. jún. 21. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez egy f@szság hogy jól vagy rosszul csókol valaki.

Ha már nem vagy annyira ügyetlen hogy a nyelvét nem harapod le vagy nem teszel szegény srácba kárt akkor tök mindeggy hogy csókolod meg.

Egy biztos, szeretetből teszed és szerintem CSAK ez a lényeg.

De ha nincs kedved akkor ne csókold meg, mert akkor erölteted.......... az szerintem nem vezet semmi jóhoz.

Hidd el nekem mikor visz a lendület és van kedved 5x olyan jobban csinálod majd, de csak azért mert nem kell eröltetned.

2009. jún. 21. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul csókolni, én mondom is, ha valaki béna
2009. jún. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!