Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? Elmondanátok?
Figyelt kérdés
az történt hogy megcsókolt buliba egy srác csakhogy én nem akartam mivel van barátom és nem tudtam ellene tenni semmit mert nagy darab volt és lefogott.engem gyötör a bűntudat,és ha elmondom barátomnak nem biztos h megértené és szakítana de nem akarom elveszíteni2011. jún. 23. 13:13
1/6 anonim válasza:
Ha valaki erőszakoskodik diszkóban, akármilyen formában szólsz a kidobónak aztán helyrerakja:D Igen szerintmem jobb ha tőled tudja, + nem a te hibád..
2/6 anonim válasza:
beszéld meg a barátoddal. azzal, hogy csak emészt téged a bűntudat csak kiborulsz. és előbb utóbb úgyis elmondanád neki. de lehet akkor teljesen kiborulnál és sírnál és zokognál és akkor nem tudna veled mit kezdeni... csak vigasztalni próbálna...
3/6 anonim válasza:
Ha te nem akartad volna, és tényleg az akaratod ellenére sikerült valahogy megcsókolnia, tuti elmondanám, hogy az a barom megcsókolt...
4/6 anonim válasza:
Ez csak kifogás. Az olyan nagydarab állatok is 3 éves nyafogó kislánnyá válnak, ha jól odarúgsz nekik egy bizonyos helyre. Ha nagyon akartál volna, tehettél volna ellene.
5/6 napietus válasza:
dehogy mondanám el...hiszen nem is történt SEMMI :) nincs mit elmonadnod :)
29/N
6/6 anonim válasza:
mond el, sztem, h. mi történt, "lehet rosszul fog esni neki, de meg fog érteni" főleg ha te nem is akartad, "kicsi harag lesz, de értékelni fogja az őszinteséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!