Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 17 év korkulombség? (fiu az idosebb)
hát őő..rendben c:
kikértem a véleményeket .. és megis kaptam:D igaz nem a legjobb de.. koszonom akik válaszoltak : )
nem velem egykorúak ! csak szólok .. tobbet mint én sokkal.
és nem fogom venni 15 évesen a terhességi tesztet mivel azért van még eszem.
Nem vagyok prűd, de akkor is gáz!
A férfinak ez nem szégyen?
28 évesen sem ismerkedek 16, 17 éves lányokkal, nemhogy még 13 évessel! Párkapcsolatnak is sok!
okee:d mindenki más gondol.. c:
én akkoris szeretem és ennyi. joéjt.
Hidd el, minden korodbeli azt hiszi, hogy van esze, tudja mi az a szex, és hogyan kell védekezni. Aztán közbejön valami. Elég, ha itt olvasgatod a kiírt kérdéseket. Pl kiszakadhat az óvszer(persze emiatt senki nem hibáztatható, de elég rossz lenne 15 évesen azon izgulni, hogy terhes vagy-e). Vagy az izgalom hevében nem húznak óvszert, csak 1-2 percre rakja be a srác, újabb aggodalom.
Nem tudom, hgoy a srác is akar-e tőled valamit, de ha igen, akkor bizony pedofil, ne szépítsük. Ha ez kiderülne, apukád nem hiszem, hogy kesztyűs kézzel bánna a fiúval. Remélem ez a kapcsolat dolog csak benned merült fel...
# 26: ott a pont!
Még a 28 - 29 éves férfiak véleményére sem kíváncsi!
Az lehet, hogy a pasas előre gondolkodik, hogy később lehet valami belőle, de akkor sem lehet komoly kapcsolat, hanem csak, örömszerzés céljából lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!