Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gaz ha egy evvel idosebb vagyok a pasimnal?
Figyelt kérdés
Ő 14 en 15 es ez nem gaz? Neha kicsit gyerekesnek erzem de neha meg olyan normalis ... Miert van ez ? Lehet azert mert a lanyok eleve eretebbek?2012. júl. 4. 19:35
1/5 anonim válasza:
igen a lányok érettebbek. nem hiszem, hogy hosszútávú tudna lenni. szerintem keress idősebbet.
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy gyerekes mert még 14 éves mit vársz tőle 24 éves gondolkodása legyen? De amúgy nem gáz szerintem maradj vele de ha szexeltek nem ártana védekezni majd mert az gáz lesz akkor!!! Nekem volt egy 8 évvel idősebb barátnőm én 24 ő 32 májusban lett vége 2 hónapot jártunk! És felvállaltam az utcán kézen fogva stb. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!