Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik ezek a hangulatváltozások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a hangulatváltozások a pasimnál?

Figyelt kérdés
Egyszer tündéri és nagyon tudom szeretni,máskor meg undok,önző szemét,akit gyűlölök!Mintha nem is ő lenne!Mi van vele?
2012. ápr. 11. 08:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Kiverés előtt: tündéri.

Kiverés után: ördögi.

2012. ápr. 11. 08:51
 2/22 anonim ***** válasza:
első,szerintem forditva :)
2012. ápr. 11. 09:10
 3/22 anonim ***** válasza:

Bipoláris zavar (hangulatember).

Beszéld meg vele, hogy ez neked így nem jó.

2012. ápr. 11. 09:13
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt mondja neki nincs semmi baja,inkább velem van baj,mert ha beszól akkor én visszaszólok!De egyik nap úgy jön haza,hogy egy tündér,másik nap,meg ne is szóljak hozzá,majd beszélgetünk ha ő akar.És nem melóhelyi probléma!Rámegy így a kapcsolatunk!Olyanokat beszól ha nem normális,hogy ha nem én lennék,akkor már nem lennénk együtt!Mit tehetnék még?
2012. ápr. 11. 09:16
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát hogy ha ennyire lesz*rja az érzéseidet és tényleg nem te provokálod ki ezt a viselkedést, akkor hagyd ott. Én voltam ebben a helyzetben, csak ott a lány volt ilyen, és sajtá tapasztalatomból azt tudom mondani, hogy az ilyen ember nem szeret. :(
2012. ápr. 11. 09:21
 6/22 anonim ***** válasza:

Neked sem mindig ugyanolyan a hangulatod, mint ahogy neki sem.

Tudnál néhány ilyen beszólást írni? Miket mond ilyenkor?

Egyébként, ha ilyen a természete (feltételezem ez a dolog nem tegnap kezdődött) akkor nem tudsz semmit sem tenni. Ez a tipikus megszoksz vagy megszöksz. Egy párkapcsolat csak úgy működhet, ha a rosszabbik oldalát is elfogadod a párodnak. Ha ez nem megy, akkor nem illetek össze. Ne akard megváltoztatni.

28/n

2012. ápr. 11. 09:22
 7/22 A kérdező kommentje:
pl.dagadt vagyok és szégyell kivinni a Balatonra,nekem nincs semmi beleszólási jogom abba,hogy elviszi az egész fizuját egy tanfolyamra,szerencsétlen vagyok,nézzek tükörbe,ő amit megkeres,azért én nem tettem odébb semmit,meg hasonlók!Nem beszél a múltjáról,alig tudok vmit.De ez folyamatos,mikor nem normális!Mikor meg az,akkor nagyon szeret,tervezgeti a jövőnket,meg,hogy mikor lesz baba.Mondogatja,hogy milyen jó velem a sex ennyi idő után is és még senkivel nem volt ilyen jó.
2012. ápr. 11. 09:36
 8/22 A kérdező kommentje:
Jah,meg,hogy semmi haszna nincs belőlem!...
2012. ápr. 11. 09:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én az első ilyen jellegű mondatánál úgy otthagytam volna, hogy porzott volna utánam az út. Beszéljen így azzal, akinek hat anyja van, de nem velem. Az hogy máskor meg mennyire jófej, és mennyire szeret az nem számít. Tényleg egy ilyen emberrel akarod leélni az életed?

Én a helyedben kilépnék ebből a kapcsolatból bármennyire is szerelmes lennék a pasiba. Velem ne beszéljen senki így, nem ő sz*rta a spanyol viaszt. Egy kis önérzeted legyen már.

Ez az egyszer kedves máskor meg lelkileg terrorizál semmi jóra nem vezet. Ha álltatod magad még rosszabb lesz. Gondolj bele, hogy mit tanácsolnál annak a nőnek, akit ver a pasija, de közben azt mondja, hogy szereti és egyébként bocsánatot is kér, meg máskor olyan kedves. Gondolom azt mondanád, hagyja ott, mert ez nem fog megváltozni, mitől változna? Hisz ő olyan amilyen.

A te pasid is olyan amilyen, rajtad áll, hogy elviseled e vagy sem. Én speciel nem viselném el az biztos. Minden kapcsolatban vannak problémák, de nem mindegy, hogy mennyit vitáztok, és miken.

Az írásodból az jön le, hogy te ezt nem akarod elviselni, megváltoztatni meg nem fogod tudni, ergo el kellene hagynod.

2012. ápr. 11. 09:52
 10/22 A kérdező kommentje:
Ha az olyan egyszerű lenne,már rég ott hagytam volna!
2012. ápr. 11. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!