Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a hangulatváltozások a pasimnál?
Kiverés előtt: tündéri.
Kiverés után: ördögi.
Bipoláris zavar (hangulatember).
Beszéld meg vele, hogy ez neked így nem jó.
Neked sem mindig ugyanolyan a hangulatod, mint ahogy neki sem.
Tudnál néhány ilyen beszólást írni? Miket mond ilyenkor?
Egyébként, ha ilyen a természete (feltételezem ez a dolog nem tegnap kezdődött) akkor nem tudsz semmit sem tenni. Ez a tipikus megszoksz vagy megszöksz. Egy párkapcsolat csak úgy működhet, ha a rosszabbik oldalát is elfogadod a párodnak. Ha ez nem megy, akkor nem illetek össze. Ne akard megváltoztatni.
28/n
Hát én az első ilyen jellegű mondatánál úgy otthagytam volna, hogy porzott volna utánam az út. Beszéljen így azzal, akinek hat anyja van, de nem velem. Az hogy máskor meg mennyire jófej, és mennyire szeret az nem számít. Tényleg egy ilyen emberrel akarod leélni az életed?
Én a helyedben kilépnék ebből a kapcsolatból bármennyire is szerelmes lennék a pasiba. Velem ne beszéljen senki így, nem ő sz*rta a spanyol viaszt. Egy kis önérzeted legyen már.
Ez az egyszer kedves máskor meg lelkileg terrorizál semmi jóra nem vezet. Ha álltatod magad még rosszabb lesz. Gondolj bele, hogy mit tanácsolnál annak a nőnek, akit ver a pasija, de közben azt mondja, hogy szereti és egyébként bocsánatot is kér, meg máskor olyan kedves. Gondolom azt mondanád, hagyja ott, mert ez nem fog megváltozni, mitől változna? Hisz ő olyan amilyen.
A te pasid is olyan amilyen, rajtad áll, hogy elviseled e vagy sem. Én speciel nem viselném el az biztos. Minden kapcsolatban vannak problémák, de nem mindegy, hogy mennyit vitáztok, és miken.
Az írásodból az jön le, hogy te ezt nem akarod elviselni, megváltoztatni meg nem fogod tudni, ergo el kellene hagynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!