Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik ezek a hangulatváltozások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a hangulatváltozások a pasimnál?

Figyelt kérdés
Egyszer tündéri és nagyon tudom szeretni,máskor meg undok,önző szemét,akit gyűlölök!Mintha nem is ő lenne!Mi van vele?
2012. ápr. 11. 08:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ilyen döntéseket sosem egyszerű meghozni. Elhatározottság és célok kellenek. Állítsd fel magadban, hogy mi az amit kapsz ebben a kapcsolatban. De ne csak abból a szemszögből, hogy "amikor épp olyan jó hangulata van", hanem unblock. Mindent egybevetve, jó ez a kapcsolat szerinted? Mérlegelj, hogy hosszútávon mi a jó neked, én valahogy kétlem hogy ez, mert akkor nem tetted volna fel a kérdést.

Csak az a baj, hogy minél tovább mérlegelsz, annál jobban veszted el az önbecsülésed, és az erőd arra, hogy elhagyd. Mert az ilyen beszólásaival rombol, addig amíg be nem hódolsz és válsz egy olyan bábuvá, amit ő akar.

Legalábbis ez az én meglátásom.

2012. ápr. 11. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:

"Ha az olyan egyszerű lenne,már rég ott hagytam volna!"

Miért, mi olyan bonyolult ezen?

Ez a te döntésed. Hacsak nem tart fogva egy láncon a lakásában, bármikor dönthetsz úgy, hogy nem kérsz ebből a kapcsolatból. A leírtak alapján bőven okod lenne rá. Ez a pasi úgy rángat téged a hangulatváltozásai szerint, ahogy csak akar. Ha olyanja van, felmagasztal, ha olyan van, akkor meg földbe tapos. Te tudod, mire van szükséged, de nekem erre biztos, hogy nem lenne. És tapasztalatból beszélek, nem a levegőbe. Egy ilyen kapcsolat hosszú távon mérgező, és nem csak a szidalmak és csúnya jelzők miatt, hanem azért is, mert egy ilyen mentalitású emberre soha nem lehet számítani (sose tudhatod, mikor milyen hangulatban van!), így aztán megbízni benne sem lehet.

2012. ápr. 11. 11:04
 13/22 A kérdező kommentje:
Ez az idő amit vele töltöttem,megérdemel annyit,hogy várjak még egy pár hetet és ha nem változik a helyzet,akkor lépek.Annyira félek nélküle élni!
2012. ápr. 11. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem érdemes. Hidd el ha gyávaságból élsz inkább egy rossz kapcsolatban az sokkal rosszabb mint az egyedül való élés. Merj tenni és hidd el eljön majd a nagy Ő is.
2012. ápr. 11. 14:02
 15/22 anonim ***** válasza:

De most komolyan, minden kötözködés, és rosszindulat nélkül.

Ha eddig nem változott a helyzet mitől változna az elkövetkezendő néhány hétben?

Egyébként mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok?

2012. ápr. 11. 15:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Ő 27 én 26.5 éve vagyunk együtt és ő totál úgy állítja be,h én vagyok a rossz.Még tegnap ő adott nekem próbaidőt.Azt mondta,h meglátjuk,h visselkedek.Ezen kattog az agyam éjjel nappal,h mi lenne a legjobb,mert decemberbe költöztünk haza Pest megyéből,de ő menne vissza.Én meg nem tudom mi tévő legyek.Lehet ha elmegyek,folytatja és jöhetek vissza 1 hónap múlva.Ha pedig itt maradok,nem tudok egyedül ennyi pénzből érvényesülni.Szeretnék megcsinálni egy tanfolyamot és szeretnék magamra költeni,mert tiszta csövesnek érzem már magam.Mióta együtt vagyunk,alig költöttem magamra.Az 5 év alatt egy kezemen meg tudom számolni hányszor vettem magamnak egy-egy göncöt.Áh,nem tudom mi lenne a legjobb!!??
2012. ápr. 12. 07:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez tipikus uralkodni vágyás. Ezzel próbál betörni, azért állítja úgy be, hogy te vagy a rossz, azért mond olyanokat, hogy elhidd. Direkt alakítja így a dolgokat, hogy te azt hidd hogy nem tudsz nélküle élni. De ez nem így van, tudsz te nélküle is érvényesülni, sőt... Kapnál levegőt, a magad ura lennél. Találj valakit akivel közösen tudsz albérletet fizetni, valami megoldás csak van.

Ez a pasi nem fog megváltozni, akármennyit is vársz. Ő ilyen, uralkodni akar rajtad, el akarja nyomni a saját személyiségedet, és ezt úgy tudja elérni, ha elhiteti veled, hogy egy senki vagy.

Amíg nem késő, és nem rombol le teljesen, és van egy csöpp erőd a változtatásra a SAJÁT ÉRDEKEDBEN LÉPJ TOVÁBB!

2012. ápr. 12. 08:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Már fogalmam sincs mit gondoljak!?Arra is gondoltam,h meglesz a tanfolyam és szépen lelép,csak addig jobb itt neki,mint az anyjánál,mert itt van aki nyalja a seg_gét.Magyarul.Nem tudom mi lesz,mindig a változásban reménykedem és egyszerűen nem tudok másra gondolni,csak,h mit hogyan csináljak vagy mi legyen!?Várjak még és meglátom?Vagy mennyek fel vele,és ha nem megy üljek vonatra?Szemét dolog,de gondoltam már arra is,h felmegyek,megcsinálom a tanfolyamot,elérem amit el akarok és csak akkor jövök haza,ha minden meglesz és tényleg nem működik.Mert itt egyedül 70 000-ből nem megyek semmire.Ebből kifizetem az albit,a többit meg elköltöm kajára.Ebből nem tudok egy nadrágot sem venni,nem hogy egy 120 000-es tanfolyamot!
2012. ápr. 12. 11:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem bipoláris zavarom van, és amíg nem tudtam hogy ez bipoláris zavar, addig én is így viselkedtem. Aztán véletlenül rátaláltam a neten, és elfogadtam hogy rosszabb pillanataim csak emiatt vannak, hogy az nem "én vagyok", és próbálom kontrollálni magam. Lehet nála is csak ennyi a baj, hogy nem tudja, hogy valami problémája van.
2012. ápr. 12. 12:27
 20/22 A kérdező kommentje:
És ezt,hogy lehet kontrollálni?
2012. ápr. 12. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!