Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lnyok miert jarnak idosebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lnyok miert jarnak idosebb fiukkal?

Figyelt kérdés
En 17 eves fiu vagyok es eleg jol nezek ki. Szerintetek en is osszejohetnek idosebb lannyal?

2012. jún. 17. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
nem nagyon. azért járnak idősebb fiúkkal, mer szerintük az idősebb fiúk érettebbek, mint a csajokkal egyidős fiúk. 16 évesen meg azt hiszi a kis ringyó, hogy ő is már qrva érett és boldogan széttárja lábait egy 20 éves előtt.
2012. jún. 17. 22:30
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igen.Manapság már gyakori hogy a lányoknak , nőknek tetszenek a fiatalabb srácok.

Hogy miért járnak idősebb sráccal mint a kortársaik a válasz az rá hogy az idősebb srácnak van kocsija , egzisztenciája stb és ez tetszik a kortársaidnak.

2012. jún. 17. 22:30
 3/15 anonim ***** válasza:

Én spec azért, mert a korombeliekkel nem jött össze. XD Bár csak öt év a különbség.

Egyébként szerintem van esélyed, miért ne?

21L

2012. jún. 17. 22:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az írásodból/helyesírásodból az jön le, hogy egy gyökér vagy. Szóval hátránnyal indulsz
2012. jún. 17. 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert az idősebb pasik általában (nem mindig) érettebben viselkednek gondolkoznak. Nem csak a bulin a pián a szexen meg a játékokon jár az eszük. A lányok nagy része nem szereti a nagyon gyerekes fiukat
2012. jún. 17. 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:
18%

Mert a nők azt szeretik ha tejben vajban fürösztik őket.Egy fiatal srác nem tud ilyet kivéve ha gazdag.Egy idősebbnek már van pénze meg mindene.

A nők simán szétteszik a lábukat ingyen taxiért.

2012. jún. 17. 22:37
 7/15 anonim ***** válasza:
fordított esetben nem így van csávó
2012. jún. 17. 22:39
 8/15 anonim ***** válasza:
24%
az én tapasztalataim szerint a pénz miatt járnak idősebbekkel mert nekik már van munkájuk
2012. jún. 17. 22:42
 9/15 A kérdező kommentje:
eleg jol allok anyagilag, akkor nekem is lehet idosebb baratnom, meg szuz vagyok es csokolozni se tudok
2012. jún. 17. 22:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Kifelejtetted, hogy buta is vagy mint a tök !
2012. jún. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!