Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lnyok miert jarnak idosebb fiukkal?
Figyelt kérdés
En 17 eves fiu vagyok es eleg jol nezek ki. Szerintetek en is osszejohetnek idosebb lannyal?2012. jún. 17. 22:26
11/15 anonim válasza:
az 1.válaszadó tökéletesen elmondta, nekem is kb. az a véleményem...
12/15 anonim válasza:
Simán, de a húszonéves kategóriában nem, mert azok tényleg idősebbekre buknak. Harminctól felfelé már van esélyed, ha ők is jók neked.
13/15 anonim válasza:
Ha gondolod pár korodbeli lányt átpasszolhatnál nekem, én meg küldök neked huszonéves lányokat! ;)
Én a tini lányokra bukom, főleg a 14-17-esekre.
22F
14/15 anonim válasza:
Látom megint ide tévedt a sok kis lúzer, akiknek nem jött be ez a csajozás téma, ezért lökik a szokásos "a nők csak a pénzre mennek" szöveget.
Az én barátom 7 évvel idősebb nálam, de nincs kocsija, sem saját lakása, sőt, jelenleg 1 hete már munkája sincs, mert kilépett.
Tuti a pénzéért vagyok vele, mi? :D
Eddig is a minimálbérére apelláltam :D.
Véletlenül sem azért vagyok vele, mert szeretjük és megértjük egymást és mert ő az első, aki képes egy normális párkapcsolatra, nem úgy, mint az addigi barátaim, akik mind korombeliek voltak...
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!