Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miktől lehet egy vacsorát romantikussá tenni?
Lehetek őszinte? Mi a barátommal mikor összekaptunk, akkor egy ilyen puccos, vagy éppenséggel romantikusnak tünő dologgal abszolút nem tudott kibékíteni, sőt még idegesebb lettem. De amikor erre rájött, fogta magát hagyott egy üzenetet a hűtőn hogy húzzak meleg ruhát, meg kényelmes cipőt márcsak kíváncsiságból belementem. Fölöltöztem jól estére, majd ő beállított a motorjával, megy egy pizzával :D Csak biccentett a fejével hogy száljak fel mögé, kezdett tetszeni a dolog. Felültem mögé, majd elvitt a Ligetbe :P Leültünk egy fal alá, megettük a pizzát, de úgy hogy mindenhol ketchup folyt meg hullot a kukorica, majd csak csókolóztunk és elaludtunk a csillagok alatt. :) Nekem ez sokkal szebbnek számított bármilyen drága vacsoránál :)
Remélem valamit segítettem :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!