Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet magad kötni így egy életre, egy férfi mellett?
A pasi gazdag,nagyon szerelmes beléd megpróbál mindent megtenni érted,de nem tud vezetni(nem is érdekli),egy apróságot sem tud összeszerelni,szakmája semmije sincs.Van 1 lakása,pénze,és szeret.
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Nem az a gond,hogy nem műszaki beállítottságú,de nem ért semmihez,autót vezetni nem tud,így ha összeköltözik egy nő egy ilyen férfival,ha valami elromlik ott a pasi,de így semmi.Nem hülye vagy értelmi fogyatékos,egyszerűen nincsenek ilyen férfias "tulajdonságai".
Nem rólam van szó, csak tényleg érdekel.
Öhh...honnan van pénze, ha nincs szakmája és nem ért semmihez? Ez a recept mindenképpen érdekelne engem is!
Kérdésedre válaszolva amúgy: nekem volt olyan pasim (4évig), aki szintén örült ha megtalálta a konnektort, és ezzel vége volt a hozzáértésének. De amúgy okos, kedves, ambíciózus, érdeklődő egyéniség volt. Szóval mégegyszer kérdezem...őt semmi nem érdekli? Nincs végzettsége? Honnan a pénz?? Egy semmirekellő, anyu pénztárcájából élő férfit nem tudnék partnernek tekinteni.
ha elromlik vmi, hív egy szerelőt. mi ebben a gáz?:D
nemtud autót vezetni...hát istenem....majd beiratkozik tanfolyamra és fog tudni. hameg nem, annál jobb, legalább te vezethetsz :D
nincs szakmája...hát és? de van pénze :D
Szia!
Az én véleményem az, hogy kicsit zavarna, ha nem tudna mondjuk betekerni egy villanykörtét, mert akkor nekem kellene megcsinálnom, ami nem baj, de azért ez a férfi feladata és nem szeretnék férfias dolgokat én megoldani, és egy idő után szerintem ebből nagy veszekedések lennének. Azért az az igazi, ha a férfi FÉRFI, és kiveszi a részét a házimnkából. Lehet konzervatív vagyok, de én ezt így gondolom. De attól függetlenül az nagyon jó dolog, ha nem kell azt nézni, hogy mit vehetek meg és mit nem.
lol !
Sztem menj hozzá , főleg ha itt kérdezed mi legyen XD
Mennyire okos lány lehetsz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!