Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatotok elején mennyit voltál a pároddal?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt minden áldott nap órákig együtt voltunk, sokszor együtt is aludtunk. Kezdett elfogyni körülöttem a levegő...Szeretem, de kellett más is, idő magamra, tanulásra, barátokra. Most elutazott pár napra, és bár jó lenn hozzábújni, mégsem hiányzik igazán. Azt tervezem h mikor visszajön megbeszéljük h találkozzunk csak heti 4szer kb, h mindkettőnknek legyen kis magán ideje is. Ez nagyon gáz, ha már most így érzek? Szerelmes nem vagyok belé, azt gondolom még, szeretem és jól érzem magam vele, de nem megy ilyen gyorsan
21L
2012. nov. 1. 18:03
11/12 anonim válasza:
Hát úgy az első 3 hónapban szó szerint ki se másztunk az ágyból a párommal, mert másra se vágytunk, csak egymásra. Az elfoglaltságaink után rohantunk a másikhoz, úgy kellettünk egymásnak mint a levegő. Most ez lehet, hogy neked meg aki nem szerelmes a párjába, nyálasan hangzik, de így volt. Aztán utána az első nagy őrületi hullám után kezdtünk egy kicsit újra visszatalálni a hétköznapokba. Ettől még ugyanúgy imádtuk és igényeltük egymást, csak annyiról volt szó, hogy a hormonok nyilván kezdtek minket visszaterelni a valóságba:) Aki szerelmes a másikba, 0-24ig a párjára vágyik, hidd el, főleg az első hónapokban. Majd ha te is igazán szerelmes leszel valakibe, megtudod:)
12/12 anonim válasza:
Előttem levő hozzászólóval teljesen egyetértek.És amikor visszatér az ember a földre akkor nem kéne kitalálni sok embernek azt hogy "a kapcsolatunk nem olyan mint az elején" című mondatot mert mindenhol ezt hallom és mindenkitől..És ekkor jön a szakítás..Nekem 4év után lett ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!