Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akar valamit, vagy csak hülyít?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit, vagy csak hülyít?!

Figyelt kérdés

Megismertem nyáron egy fiút, aki nagyon megtetszett, azóta úgy érzem, szerelmes lettem belé! Eleinte csak haverokként beszélgettünk, majd egy lépcsővel feljebb jutott a kapcsolatunk: barátok lettünk,megosztottunk egymással dolgokat, bejöttek hozzám a haverjaival, én is mentem hozzájuk (nem egy helyen lakunk), bulizni mentünk,stb.. Az egyik buliban nagyon jól éreztük magunkat, majd elcsattant egy csók, amiről kiderült később, hogy ő nem akarta, mert félt, hogy valamelyik osztálytársa meglát minket együtt (talán ez azért is volt gond, mert a volt barátom az ő volt osztálytársa) Akkor feladtam a dolgokat és úgy gondoltam, hogyha ő így vélekedik, akkor felesleges bármire is várnom, vagy cselekednem. De azóta úgy érzem, megváltozott a véleménye. Sokkal többet beszélünk, felhív, rám ír, érdeklődik, stb. Ő tudja, hogy én mit szeretnék tőle. A közös barátunk szerint csak várjak, mindennek eljön az ideje. Mindenkinek, aki rólam kérdez tőle, azt mondja, hogy "nem sokára a barátnőm lesz". Kitettük facebook-ra, hogy együtt vagyunk viccből, de félig-meddig úgy kezelte a helyzetet, mintha ez igaz volna, aminek persze örültem! Azóta sajnos nem találkoztunk, nem tudom, hogy ezek után élőben hogy viselkedne?! Azt mondják, hogy nagyon félénk típus és valószínűleg ezért nem lépett még, de tudja, hogy úgyse utasítom el, akkor mitől fél?

Érdemes beleélni magamat a helyzetbe és tényleg várni a megfelelő pillanatra, vagy pedig mondjak le róla, mert csak hülyít? Ti mit tennétek a helyemben? Ő 19 éves, én 17.

2012. nov. 1. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem akar valamit tőled,kérdez meg tőle hülyi-et e tégedet
2012. nov. 1. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Megéri várnod, rá mondjuk tudnád bíztatni... mondjuk smárold le te őt, vagy ha mondjuk nyitott vagy ilyesmikre nyúlj be a gatyájába tuti levágja a célzást (tapasztalat ...) remélem segítettem
2012. nov. 1. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
várd ki a végét. a "viccből kint van facebookon" simán átmehet komolyba (tapasztalat).
2012. nov. 1. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) 16:35-ös: ennyire bevállalós azért én sem vagyok, de ma találkozunk, remélem lép valamit! :(
2012. nov. 2. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a helyzet eredménye az lett,hogy már másfél hónapja együtt vagyunk, a találkozáskor ugyanis megcsókolt és mondta, hogy szeretné, ha komoly lenne a dolog! :)
2012. dec. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!