Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MI akar ez lenni hülyít vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI akar ez lenni hülyít vagy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Hát kicsit hosszú lesz, de azért megköszönöm ha mondatok róla véleményt, vagy valami javaslatot, arról hogy most mit tegyek. Van egy osztálytársam srác, már 2 éve ismersem. 16 éves vagyok és hát középiskolából. Hát régebben is bejött legelőször kb 3 hónapig voltam odaérte de kivertem a fejemből, mert úgy tudtam van barátnője és így nincs értelme próbálkoznom, utólag megtudtam hogy csak haverja volt.. xD aztán tetszett később is csak összejött az egyik legjobb barátnőmmel. 4 hónapig jártak. Most egy hete szakított vele a barátnőm. A srác elég bunkón és lenézően viselkedett sokszor a lánnyal, de azt mndta neki szerette. A barátnőm a flegmaság miatt szakított vele és azért, mert nem foglalkozott vele eleget. Ebben az egy hétben körülbelül 4 ember vette észre az osztályunkból hogy szakítottak, senki más, egyszerűen annyit voltak egész héten eggyütt mint amúgy szinte semmit. Most nem rég volt egy összejövetel és hát ittam egy két pohár alkoholt, nem sokat semmi komolyabb bajom nem volt csak kicsit mosolygósabb voltam az átlagosnál. Néhányan elvonultunk a többiektől. Leültünk ilyen kanapékra, és hát ott volt a srác én meg befeküdtem úgyhogy a fejem a lábán volt néha így észre vettem hogy az arcomat simogatta. Utána odajöttek a többiek is, ezért feljebb kellett ülnöm és akkor azt vettem észre hogy átölelt és összebújva ültünk, mintha járnánk kicsit meg is lepődtem. Utána szóltak neki hogy mennie kell felkelt és nyújtotta felém a kezét és felhúzott a kanapéról és megölelt utánna meg segítettem nekik pakolni. Amikor bucsúztunk ott volt a barátnőm is és mind kettőnket megölelt. De akkor már nem úgy kicsit másként. És azóta nem beszéltem vele. Holnap fogom látni legközelebb a suliban.. Szóval meg köszönném a gyors válaszokat :)

Még a történetbe beletartozik az hogy a múlt osztálykiránduláson részeg voltam, meg ő is ivott de nem olyan sokat és majdnem smároltunk csak megzavarták és nem lett belőle semmi. Utána meg nem beszéltük meg, szerntem azt hiszi, hogy nem emlékszem semmire, pedig mindenre. Utoljára nyáron volt egy barátom, és azóta úgy érzem hogy ő az akiért tényleg megdobban a szívem és érdemes érte élni. Ez mondjuk most kicsit nyálasan hangzott. Lehet hülyeség de én tényleg csak azzal akarok és akartam járni eddig akit valóban szeretek és van benne valami plusz, egy olyan láng ami nem alszik ki. És úgy érzem, hogy ő most egy ilyen ember, egy olyan akiben nem alszik ki ez a láng. Gondoltam rá, hogy fellángolás és hagynom kéne a fenébe, a barátnőm miatt. De nem megy, valahogy mostmár nem. Egész életemen keresztül bármilyen srác tetszett, vagy egy kicsit is bejött nekem a legjobb barátnőimmel jött össze. És őt már nem szeretném elhalasztani. Kicsit félek attól, hogy netán én is bejönnék neki, és összejönnénk akkor velem is azt csinálná, mint a volt barátnőjével (bunkózások... stb.) Nem tudom mit csináljak, mert a barátnőm nem tudja, hogy bejön nekem a srác és hogy odavagyok érte, a régieket viszont mind tudja. Amikor szakítottak akkor mind a ketten azt mondták egymásnak hogy szeretik egymást, csak már egy szakítás után nem lenne az igazi. De ha szereti még a csajt akkor miért hülyít engem..:S Félek attól, hogy a barátnőm mit szólna ha megtudná hogy nekem bejön és hogy odáig vagyok érte, de igazából ha igaz barátnőm lenne akkor megértené nem..??

2010. máj. 30. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
A válasz: tipikus 16 éves vagy!
2010. máj. 30. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:

És elolvastam... :D

Hát, szerintem érez irántad valamit :) Ha minden igaz, amit te leírtál, akkor már a célegyenesben vagy:) Sok boldogságot :P

2010. máj. 30. 23:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem is hogy célegyenesbe vagyok. Nagyon örülnék neki ha végre összejönne már valami srác. Főként ő :D :$
2010. máj. 30. 23:16
 4/6 A kérdező kommentje:
amúgy köszi hogy elolvastátok, mert tényleg hosszú.. :$ xD
2010. máj. 30. 23:16
 5/6 A kérdező kommentje:
most nem tudom mi van ma egyszer odajött hozzám utána meg semmi.. :S
2010. máj. 31. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg most a barátnőm mit szólna hozzá még mindig szereti...??
2010. máj. 31. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!