Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok neki megbocsájtani, de belehalok ha elhagyom?!
Figyelt kérdés
A barátommal sok problémánk van, de úgy érzem, hogy nem tudok már neki megbocsájtani.
2év nagyon sok idő, és igazából nem tudom elképzelni az életem nélküle.
el akarom hagyni, de mégsem. mit tegyek ?
ha megbocsájtok neki, félek, hogy újra csalódni fogok.
19 L
2012. nov. 1. 11:29
11/11 anonim válasza:
Mar bocs de hagyd ott te hulye!!!
Ki mondja, h egyutt kell lennetek? Ne legyel te is egy ezkoz! Komolyan nem ertem a noket...
Ha mellette maradsz akkor nem fog semmi valtozni de ha ott hagyod akkor igen. 'Ha nem erzed magad nonek, akkor az a csavod minositi'
Meg koszonnem, ha irnal vissza, hogy most mi a helyzet veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!