Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok neki megbocsájtani, de belehalok ha elhagyom?!
A barátommal sok problémánk van, de úgy érzem, hogy nem tudok már neki megbocsájtani.
2év nagyon sok idő, és igazából nem tudom elképzelni az életem nélküle.
el akarom hagyni, de mégsem. mit tegyek ?
ha megbocsájtok neki, félek, hogy újra csalódni fogok.
19 L
2 év nem olyan sok idő.
10 év az már sok idő.
Ha oda a bizalom, akkor már csak egy szenvedés lesz a további kapcsolat. Van így értelme?
2 év elég, hogy kialakuljon egy kötődés, de nem a világ vége. Ha otthagyod, fájni fog egy ideig, de hosszabb távon jobb, mint attól rettegni, mikor él vissza megint a bizalmaddal.
Már annyiszor elnéztem neki mindent, talán azért tette most is meg amit, mert tudta, hogy meg fogom neki bocsájtani.
De én már nem tudom mit tegyek..
Nekem/nekünk is ez volt a probléma,vagyis lesz is szerintem.Ha ideges elszáll az agya,és elfelejti,hogy olyankor is a barátnője vagyok,akit elvileg szeret.Én ilyenkor hagyom neki,hogy a fejemhez vágja a szokásos lehordást,aztán amikor lenyugszik,bocsánatot kér.És mondjuk az én párom tisztában van vele,hogy gerinctelen a viselkedése olyankor.Egy ideig én is megbocsájtottam,de legutóbbinál már nem.Sok volt.Megmondtam neki,hogy esélyesnek látom,hogy hiába szeretem elhagyom.
Csak annyit mondok észhez tért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!