Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira jól esne. Itt a kérdőjel --->?

Figyelt kérdés
Basszus, nektek nem volt az az érzésetek, hogy kell valaki, aki szeret, azt mondja, hogy szeret, imád, kellesz neki stb.? 100% szeretethiány? :D Pedig van egy lány és nem tudom, h szeret e... ajjjjj :/
2012. nov. 1. 02:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
:))))) én nagyon nyitott vagyok.. megismerek egy csajt 2 perc és olyan mintha egy éve ismerném... nagyon jól kijövök mindenkivel és jó emberismerőnek tartom magam, de valahogy ez a barátnőszerzés gondot jelent. :) volt már, meg csajt (bulikon ilyesmi) nagyon könnyen feltudok szedni. :)
2012. nov. 1. 02:33
 12/21 A kérdező kommentje:
73%-os sajnállak nagyon, ezért nem nagyon merek lépni mert már 1 éve álomnőm és végre lett valami... leszólított suliban, félek, hogy nem lesz a válasza és inkább semmi se legyen, mintsem a nem...
2012. nov. 1. 02:35
 13/21 anonim ***** válasza:

nekem akkor már vagy 2 éve volt

szar dolog ez, de nincs mit tenni, azzal nyugtáztam, hogy megtettem amit helyesnek véltem. Talán neked is ezt kéne tenned... Lehet,hogy szar lesz ha elutasít, de ha annyiban hagyod akkor nagyon nehéz lesz továbblépni. És persze még ott van a lehetőség, hogy igent mond. Tehát szerintem mondd el neki mit érzel, ezzel veszíthetsz a legkevesebbet. Nem feltétlenül most rögtön, lehet jobb várni vele egy kicsit, akkor tedd amikor a legalkalmasabbnak érzed.

2012. nov. 1. 02:42
 14/21 A kérdező kommentje:
:) jó :) és szeretem pedig kb. semmit sem tudok róla, csak annyit, amennyi pont elég (na ezt sikerült elmagyarázni) 10-es vagyok mellesleg :)
2012. nov. 1. 02:44
 15/21 anonim ***** válasza:

én az első félévet kezdtem egyetemen

egyébként úgy konkrétabban hogy állsz a lánnyal? Úgy értem, már voltatok együtt és úgy próbálod visszaszerezni, vagy ez az előző kapcsolattól független?

2012. nov. 1. 02:54
 16/21 A kérdező kommentje:
skype vagy fb? itt rossz írni.. :D
2012. nov. 1. 02:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Én szeretlek édes!De csak Tomika után, nálam ő a number1.

SP voltam sziasztok!

2012. nov. 1. 03:05
 18/21 A kérdező kommentje:
SPÉÉÉÉ nem drogozom bocs :$
2012. nov. 1. 03:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Bátraké a szerencse!!! Ne filózz! Vágj bele.
2012. nov. 1. 03:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne itt rinyálj, menj és "udvarolj" , bókolj, hoditsd meg ! Mig valaki meg nem előz .

Néma gyereknek mit válaszoljon, hogy reagáljon?

Na, sok sikert, szedd össze magad, irány hódítani.

Azért a reggelt még várd meg...:)))

2012. nov. 1. 05:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!