Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira jól esne. Itt a kérdőjel --->?

Figyelt kérdés
Basszus, nektek nem volt az az érzésetek, hogy kell valaki, aki szeret, azt mondja, hogy szeret, imád, kellesz neki stb.? 100% szeretethiány? :D Pedig van egy lány és nem tudom, h szeret e... ajjjjj :/
2012. nov. 1. 02:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Pedig inkább a kérdésből lehetne nagyjából 14 éves korra következtetni :D
2012. nov. 1. 02:16
 2/21 A kérdező kommentje:
Vicces, mert több vagyok :D ;)
2012. nov. 1. 02:16
 3/21 anonim ***** válasza:
Sokunknak van szeretethiánya. Nekem annyi ideig nem volt senkim, annyi ideig voltam magányos, mikor pedig olyan lennék, aki sok szeretetet igényel, hogy mostmár én sem tudom mit akartam kihozni ebből a mondatból mert késő van és álmos vagyok :) Ez most hülyén jött ki, de attól még komolyan gondolom. Nagyon hiányozna valaki akivel lenne bármiféle belsőséges kapcsolatom. Fiú vagyok amúgy. És teszek is hogy legyen valaki, csak nálam ez lassan megy, és könnyű türelmetlennek lenni :)
2012. nov. 1. 02:18
 4/21 A kérdező kommentje:
same shit here :D csak tegnapig volt barátnőm... hát ja. :/
2012. nov. 1. 02:20
 5/21 anonim ***** válasza:
A smileyk használata, valamint az "ajjjjj" és a megfogalmazás alapján viszont gondolom még nagykorú sem vagy :D
2012. nov. 1. 02:21
 6/21 A kérdező kommentje:
:) mester vagy :D nem, nem vagyok még nagykorú :)
2012. nov. 1. 02:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Egyébként sajna ez manapság a természetes, mert elég nehéz viszonzást találni... sajna nem a legjobbkor születtünk
2012. nov. 1. 02:28
 8/21 A kérdező kommentje:
sajnos nem :( van ez a lány és nem tudja, hogy mit akar egyszer jó arc egyszer flegma egyszer rámköszön másszor facsén sem ír vissza... :/ nem hiszem el, hogy mindig az ilyen lányokat fogom ki... :(
2012. nov. 1. 02:30
 9/21 anonim ***** válasza:
De miért van ez? Miért nem nyitottabbak az emberek ha mindenki magányos? Vagyis talán nem mindenki, de nagyon sokan. Mondjuk én sem voltam sokáig nyitott, de már nem tudom megkérdezni a régi énem :) És mit lehetne tenni? És miért nincs itt pár lány aki írna ide, hogy ő is magányos, hátha alakulna valami a sok magányos ember között :)
2012. nov. 1. 02:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet... Még gimiben voltam így egy lánnyal, hogy nagyon hajtottam rá még az után is, hogy kidobott, mert kb az életem értelmét láttam benne, és végül 2 hónap huzavona után az lett a vége hogy végleg elküldött.
2012. nov. 1. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!