Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm 2-3naponta szoktunk szexelni ezzel nincs is baj. Az a baj, hogy ő elmesz 6-7perc alatt de én nem de ha tovább dugom akkor viszont fáj neki. ÉS persze nem szeretnék neki fájdalmat okozni mert szeretem.Csak már hetek óta nem volt orgazmusom. Folyton csak rá gondolok. Maszturbálni sincs kedvem. Orálisan nem szereti análisan meg nem akarja. ÉS nekem fontos, hogy mit szeret és nem.

Ti mit tennétek?(Elhagyni nem szeretném)

#Szerelem;Sex;ORális;Anális;orgazmus;MAszturbálás
2012. okt. 31. 11:43
 1/8 A kérdező kommentje:

VAn előjáték akkor is 6-7 perc meg ha nincs is.

16/F voltam

2012. okt. 31. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Csinálja szájjal neked amíg orgazmus közeli helyzetbe nem érsz.Ott abbahagyja vársz egy kicsit.Felhúzod a gumit és mehet a szex.

De amúgy hatalmas nagy gondod van 16 évesen...

2012. okt. 31. 11:45
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem szereti a szájával.
2012. okt. 31. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

akkor a kezével...

Nem való nektek a szex

2012. okt. 31. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
16 evesen nemi elet gratulalok...
2012. okt. 31. 12:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm *.*
2012. okt. 31. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
16 évese??? Én semmit!
2012. nov. 1. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom, hogy 16 évesen ne szexelj, de a kérdés is valóban azt bizonyítja, h éretlenek vagytok még hozzá! A szex nem egyenlő a dugással!!! Innen már rohadt nehéz visszalépni, hogy kézzel, szájjal mittoménmivel először megismerjétek egymás testét mielőtt elcseszitek az egészet. Leginkább ezt a barátnőddel kellene megbeszélned, ő nem veszi észre vagy nem is érdekli, hogy neked nincs orgazmusod? Egy együttlétnek arról kellene szólnia, hogy örömöt okoztok egymásnak. Ha már ilyen csávába estél próbáljatok meg vmi sikosítót használni, valószínű hogy a csajodnak érzékeny a hüvelye vagy nem elég nedves.
2012. nov. 2. 06:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!