Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt helyzetet?
Az a srác, akivel most ismerkedek, napi kapcsolatban áll azzal a lánnyal, akibe korábban szerelmes volt (nem volt esélye a lánynál). Szóval kb naponta "beszélnek" facebook-on, meg kb hetente egyszer van azzal a társasággal közös programja (ezekre megyek én is).
Mit gondoltok, összejöjjek így vele, van értelme? Túl tud így lenni azon a lányom valaha is?
Mondjuk én úgy érzem, hogy én kellek neki, nagyon sokat megtesz értem, minden egyes kis apróságra figyel, szóval ha nem lenne ez a lány, biztos lennék benne, hogy belém szeretett.
De szóba hozzam ezt? Vagy csak bízzam az időre a dolgot? vagy felesleges egyáltalán esélyt adnom neki...
Amúgy beszéltünk már erről, azt mondta, hogy amikor megismert, akkor egyből tetszettem neki, de még a másik lányt akarta, de aztán sokszor találkoztunk (nem randi, csak barátilag) és rájött, hogy sokkal jobban szeret velem lenni és már nem kell neki az a lány, hanem engem akar.
Elhinnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!