Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók megcsalás? Nálad ez már szakító-ok?
Megcsalás. Normális ember "csak haverokkal" nem szokott csókolózni, ott már van valami más is. Hogy enyhítő körülmény-e, ha nem volt józan, erről annyit, hogy hányingert kapok a részeg lányoktól, nagyon visszataszító, ha egy lány leissza magát. Pasinál is az, de lánynál még szánalmasabb. Egyértelműen szakítóok.
24/f
Köszönöm, de egyelőre nem kell tepernem :) És elég ezekből a fellengzős "összeteheted a két kezed" dumákból. A szüleimtől hallottam ilyet utoljára, és már akkor is gáz volt.
Nem érdekel a mi lenne, mi lett volna... Neki legalább annyira jó, hogy együtt vagyunk, mint nekem. Szóval higgyétek el, nem az én örömöm miatt maradtunk együtt. Senki sem olyan ostoba, hogy
én biztos, hogy rögtön dobtalak volna. még akkor is, ha utána összetörök a fájdalomtól. nem tudnék utána bízni benned, és ezért teljesen fölösleges lenne együtt lennünk.
én azt vallom, hogy amit az ember többnyire csak a barátnőjével tesz, és megteszi egy másik lánnyal, az megcsalás. azért mondtam így, mert pl számomra ha fenékbe sóz egy fiú egy lányt, vagy fordítva, vagy ölelés, vagy ölbe ülés, vagy egy kis nem intim simogatás nem megcsalás, mivel ez az én baráti körömben megszokott, és bevett gyakorlat.
viszont mivel feltételezhetően azóta csak a barátnőddel csókolóztál, nem mindenkivel, mert te sem minden ismerősödet szájra puszival köszöntöd, akkor megcsalás. és a megcsalást én pl nem tolerálom, akkor se, ha ittas vagy. igyál annyit, hogy tudj felelni a tetteidért, vagy pedig nőj föl az alkoholhoz lelkileg és szellemileg.
(Hopp, folytatom, de félbe küldte el.)
Szóval senki sem olyan ostoba, hogy a másik miatt ne szakítson, ha számára jobb lenne külön. Persze, én is boldog vagyok vele, de baromira nem fogom magam másfél év távlatából valami olyan miatt szégyellni, amit még akkor csináltam, amikor nem voltam szerelmes a páromba.
ezen a héten voltam egy buliban. kb egy hónapja van barátom. én is részeg voltam.. két pasival is megcsaltam.. az egyikkel már régebben is kavartam a másikkal pedig több mint egy évig együtt voltam.. és sosem tudom elfelejteni..
a mostani barátom helyében biztos elítélném amit tettem..
és én most azon filozok elmondjam vagy ne mondjam..
Ha elmondod, mondjuk 70%, hogy kirúg. Ha nem mondod el, akkor mondjuk 10% az esélye, hogy mástól tudja meg, és abban esetben mondjuk 90%, hogy szakít veled (vagyis összességében 9% a szakítás-esély, ha nem mondod el).
Tehát 70% kontra 9%. Kell ezen filózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!