Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez már a duci kategória? Képpel.
Most kezdtem el intenzíven fogyózni,mert egy srác kikosarazott ill. hát nem mondta ki,de már alig találkozunk...meg teljesen megváltozott..múltkor szex után..elkezdte csipkedni oldalt az úszógumim :(
legalább motivál :(
Ne miatta akarj lefogyni hanem magad miatt. Az egészséged miatt eddz. Amúgy vékony lányok között is van csomó, aki csak koplal és nem sportol. Hiába vékonyak, de nincs rajtuk izom, nem bírják az élet alapvető dolgait, mindig fáradtak és könnyen híznak. Én azt mondom ne lefogyni akarj hanem formásodni. Eddz egy kicsit izomra is. Gondolj bele, minél több izom van rajtad, annál több izom dolgozik amikor mozogsz, annál több kalóriát égetsz el ugyanannyi idő alatt szóval gyorsabban fogysz le :D Ja és eddz popsira, az nagyon fontos. legalábbis nekem. Én a mellet meg az arcot nem is nézem, inkább a popsit és az alkatot, hiszen azon mindenki tud változtatni ha akar. a mell az genetika kérdése az nem olyan fontos.
ha edzel ne arra gondolj, hogy ezt a zsírégetés miatt vagy az úszógumik miatt teszed. akkor úgy fogsz tekinteni az egészre, mint egy erőltetett, kötelező dologra. inkább élvezd ki a mozgást, élvezd, hogy minden nap új kihívás, minden edzés új megmérettetés ahol győzni fogsz! a kajálásra is pozitívan tekints. ne azért menj el futni, mert megettél egy csokit előtte és le kell dolgoznod. ettől bűntudatod lesz. inkább legyen biztonságérzeted: mivel rendszerese mozgok, néha veszélyek nélkül ehetek édességet
na szóval jó edzést :D
utolsó köszi :)
egyébként régen futottam, csak abbahagytam sajnos,pedig szerettem csinálni.
igen,én vagyok a képen. csak reálisan látom a testemet..nem azért tettem fel,mint a 40 kg-os csajok,hogy mondjátok hogy nem is vagy kövéér...látom h van rajtam plusz cucc...meg is lepődtem,h azt írtátok nem gáz,de sztem csak a kiéhezett pasik :( najó nemám,nem akarok senkit megbántani :D
Nem megbántás.Természetes dolog.A csinos nőkre egy férfi
legyen mindig kiéhezett!
Teltkarcsú kategória. Ami egyébként nekem bejön (sőt még egy kicsit több is).
Egyébként meg max. 5 kilóval van több rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!