Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez már a duci kategória? Képpel.
Most kezdtem el intenzíven fogyózni,mert egy srác kikosarazott ill. hát nem mondta ki,de már alig találkozunk...meg teljesen megváltozott..múltkor szex után..elkezdte csipkedni oldalt az úszógumim :(
legalább motivál :(
neeem..láttam az arcán,hogy undorral fogdozta..
a fogyókúra nekem a futásnál kezdődik,nem a koplalásnál..
egyébként nem hiszem,hogy azért nem keres már,az egész kapcsolat a szexre épült csak,nem voltak érzelmek,részemről sem..ezért gondolom,h biztos talált egy vékony csajt :D
Hát nemtudom. Úgy első ránézésre nem tűnsz elhízottnak, de annyira aránytalan a testalkatod... Lehet a plusz kilók miatt... Nekem nagyon nem jön be :(
Bár azért azt is hozzá kell tenni, hogy ez a kép rekord sz@r minőségű. De tényleg. Nem a rózsaszín firkálás miatt, hanem alapból.
bárkitől szarul esett volna...egy egyéjszakás kalandnál még inkább...miért fekszik össze velem,ha zavarja?? vagy legalább ne érzékeltesse,hogy nem tetszik neki..érted..
amúgy köszi a kommenteket mindenkinek,majd egy hónap csinálok újat,remélem lesz változás,főleg deréktájban
Ja elég szar a kép,nem volt elég fény...
amúgy ja,aránytalan sztem is :(
de nem sokáig:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!