Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak irkál egy csaj, mit tegyek?
Köszi a válaszokat!
Én alapjáraton nem vagyok féltékenykedő típus, megbízom benne, csak amikor a csaj nem képes megérteni azt, hogy nem akar vele lefeküdni, na akkor kicsit elönt a pulykaméreg.
Én barátom reakciójától teszem függővé ezt az egészet.
Volt rá példa, hogy nyomultak rá lányok, de az ő viselkedése abszolút egyértelművé tette, hogy nem érdekli, és nem akar tőlük semmit. Pedig ők sem adták fel egyhamar.
Így engem sem zavart, mert tudtam, hogy hűséges.
De ha mondjuk flörtölgetne azzal a csajjal, meg vigyorogna ezeken a leveleken és utána próbálna megetetni azzal a f.os dumával, hogy ez az egész nem jelent semmit és bízzak már benne, akkor anyád... -.-
A barátod a leírásod alapján nem biztatja a lányt, nem akar tőle semmit, így nincs miért féltékenynek lenned. Szerintem szeret téged, és ha nem borulsz ki rajta, akkor jobban fog szeretni, hogy nem hisztizel ilyesmiken.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!