Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély hogy ujra 1 pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély hogy ujra 1 pár legyünk? Szeretjük egymást!

Figyelt kérdés

5 hónapig voltunk eggyüt a barátnömel de sajna két nappal ezelö szakítottunk!

Ö mondta ki hogy szakítsunk de már bennem is érlelödött a dolog mert igy nem volt értelme.

Igazából 2 küllönbözö ember vagyunk és ez jelentette a problémát.

Én probáltam sokszor engedni a dolgaimból de ö sajna nem igazán volt hajlandó a saját

dolgaiból!

Én szeretek el járkálni ithonról,ö nem igazán szeret,

én szerettem volna ha a lehetö legtöbbet együtt vagyunk de ö neki elég volt a heti átlag 3 nap.

Azt tudni kell hogy fontos neki a suli,most fog fősulira menni,

ezért is szerettem volna ha a lehetö legtöbbet eggyüt legyünk

mert ösztöl nem lett volna ennyi lehetöség.Meg még volt több apró probléma is!

A problámák ellenére mikor eggyüt voltunk akkor jól éreztük magunkat egymás társaságában,

csak akkor voltak érezhetöek a bajok mikor küllön voltunk.

A myvipen meg az iwiwen ki van még írva neki hogy kapcsolatban,meg az msnen is kint van neki az a

jelképes szív ami nekem szól.Msnen már töbször is beszéltünk azota,meg ha írok neki smst akkor

vissza ír.Most végülis abban maradtunk hogy át gondolja a dolgokat,csak adjak neki 1 pár napot.

Azt mondta hogyha össze jönnénk megint akkor ö is tenne azért hogy jobban menjenek a dolgok,

mondjuk én is csak igy vágnék bele újból!

Mondtam neki hogy 1 pár napig nem keresem akkor hogy ne zavarjam,meg roszul is érzem magam mikor beszélünk,

erre ö azt mondta hogy meg ne probáljam mert ö meg jobban érzi magát olyankor mikor beszélünk!

Ja és azt mondta hogy szeret még engem!Nem elég az hogy szerti az ember a másikat?

Mit tegyek?Hagyjam most ezt a témát hagy gondolkodjon?

2009. aug. 10. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Néha nem elég az, hogy egyik ember szereti a másikat. Ezt jól látod, van ilyen. Ha újra belevágtok, abból biztosan nagyon sokat tudtok majd tanulni.

Nekem az a véleményem, hogy előbb nagyon őszintén el kellene mondanotok egymásnak pár dolgot, kezdve azzal, hogy ki mit vár ettől a kapcsolattól? Csak így lehet megalapozott döntést hozni. Ha ez megvolt már, akkor nem gáz, ha mindketten külön-külön gondolkodok pár napot. Ha még nem volt meg, akkor viszont min fog alapulni a döntés??? Azon amit Te gondolsz Róla, meg azon amit Ő tudni vél Rólad? Ez nem a legjobb alap. Mennyire ismeritek Ti egymást?

2009. aug. 10. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Picit pihenjetek. Nincs hová sietni, jót fog tenni egy kis gondolkodás, vagy épp lazítás.

Addig is: eGYütt és küLön.

2009. aug. 10. 20:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Én ugy érzem hogy elég jól meg ismertük egymást ez idö allat!Pontosan tudjuk hogy mi zavarja a másik embert,csak én probáltam változtatni ami hiba bennem ö meg nem probált változtatni a hibáin!Ami még probláma volt hogy én nem igazán jól tudom kezelni ha valami bajom van a másikal,sajnos elég hisztis vagyok fiu létemre!:S
2009. aug. 10. 20:21
 4/7 anonim válasza:

Szia! Én is hasonló cipőben jártam.. Szakítottunk pár hónap után, hogy ez nem fog menni, majd megint összejöttünk. Szerettük egymást, de ez sajnos nem volt elég. A kapcsolatunkban én úgy érzem mindent megtettem, hogy jól működjön a dolog. Lemondtam dolgokról, sokszor voltunk együtt, de ő semmit nem változott! Csúnya szakítás lett a vége.. :(

Szóval a szerelem nem elég! Mindkettőtöknek áldozatokat kell hoznotok! Ha erre képesek vagytok, akkor megéri az a kis szünet.

2009. aug. 10. 23:11
 5/7 anonim válasza:
Nincs!
2009. aug. 11. 11:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó válasz csodás volt!Kösz hogy ennyire megeröltetted magadat!

A többit választ meg valoban köszönöm!

2009. aug. 11. 12:05
 7/7 anonim válasza:
Szerintem hagyjatok időt egymásnak... Ha szeretitek egymást, úgy is együtt lesztek:)
2009. aug. 11. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!