Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 41 éves pasihoz nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 41 éves pasihoz nagyon fiatal egy 23 éves lány?

Figyelt kérdés
41 vagyok,van egy korombeli barátnőm de nem mennek jól a dolgok,nagyon nem mennek jól...naponta vitázunk,mindenbe beleköt,utána bocsánatot kér.Ez eddig rendben is,csak már meguntam ezt a macska egér játékot.Ahol dolgozom jött egy kis kollegina,23 éves és eszméletlen kedves aranyos...Rengeteget nevetünk,és észre vettem hogy be jövök neki,ő is nekem de nem mutatom mert nem tudom hogy a szívemre hallgassak,vagy az eszemre.Ha a szívemre akkor nem kérdés,kell nekem,de ha az eszemre akkor már nem tudom,23 éves én pedig 41,18 év van köztünk.Lényegében a választ sejtem,csak kíváncsi lennék a véleményetekre.
2012. okt. 29. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,lelkem mélyén ezekre a válaszokra vártam,és jó hogy nem csak én látom így a dolgokat.Jobb egy kapcsolat boldogságban, még ha esetleg nem is tart sokáig,/ bár miért ne tartana / mint boldogság nélkül egy hosszú kapcsolat, tele vitákkal veszekedésekkel
2012. okt. 29. 20:35
 12/13 anonim válasza:
Ideiglenes boldogságnak tökéletes , de családalapítás , gyerekvállalás , hosszú kapcsolatot felejts el . Unokatestvérem szülei hasonló szituációban voltak , az apja 38, az anyja 20 volt mikor megismerkedtek . Két év járás után összeköltözés , majd 2 gyerek . A pasi 10 év múlva elkényelmesedett , ellustult , a nő pedig javában még hozzá képest " fiatal " volt . Lecsengtek a mézes évek , a nő pedig rájött , hogy a babavállalás örömei után 10 éve csak háztartásbeli asszony , és rájött , hogy elfelejtett élni . A nő pörögni akart , bepótolni , a pasi már egyáltalán nem . 5 év múlva teljesen megromlott a házasságuk , szétesett a család , a gyerekek külön - külön lettek és megsérültek . A nagyobbikat egy évre rá 16 évesen az anyja kidobta mert összejött egy fiatal pasival akivel kiment külföldre , a kidobott gyereket az apja nem vállalta ezért utcai bűnöző lett , haverjainál lakott és most a fiatal korúak börtönében csücsül , a kisebbiket ( 12 éves ) pedig az apja " neveli " , ami annyiból áll , hogy egész nap az utcán lóg , az apja meg nem foglalkozik vele .
2012. okt. 29. 21:06
 13/13 anonim válasza:
Tehát , ha kiütközik a korkülönbség , abból komoly bajok lehetnek , főleg a gyerekeknek .
2012. okt. 29. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!