Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SAjnos csokoloztam egy pasival-férjnél vagyok. Szőrnyen bánom, ki se tudom mondani mennyire. Ez megcsalásnak számit?
Fordított helyzetben való belegondolás nem okés, mivel valószínűleg a kérdező a maga párját fogja fogni.
Én a kapcsolat elején megmondtam a barátnőmnek, hogy a határt én ott húzom meg megcsalás szempontjából, hogyha idegen emberrel táncol egy buliban. Hogyha úgy érzi, ő erről nem tud lemondani, akkor nem vagyunk egymáshoz valóak, mert engem irritál az, ha valaki úgy viselkedik, mint egy szingli, és aztán bejelenti(vagy nem...) hogy hát neki barátja van. Aki innen gyűjti az önbizalmát, az elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Szóval igen, a csók megcsalás. De mond el a történeted.
1.Mit?
2.Kivel?
3.Miért?
4.stb
Hu ez nagyon regi kerdesem volt.
Most kicsit okosabb lettem mindent maskepp latok.
Sz@r volt a kapocsolat.
Nem torodott velem.
Meg mindig tart ez a kapcsolatom de hiaba minden erőfeszitesnek a nekem lenyegesebb dolgok nem valtoztak.
Csak gondoltam megírom .
Hosszu sztori lett ennek a vége.
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!