Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak jelei a megcsalásnak?!
Első te jó Isten!
Sajnállak, mert egy utolsó féreg ember vagy, és még a barátodat nevezed hülyének. Kívánom neked, hogy egy aluljáróban rakjon seggbe 6 aidses "fémkereskedő".
Igen, pl.amikor beszélgetsz a pároddal, és mond valamit,
pl.hogy épp a boltból jött, de ezt nem olyan határozottan mondja,hanem így gondolkodik előtte:hát...csak a boltban
voltam...de igen nagy volt a sor...hát meg elfogyott az
az üdítő és meg kellet néznem azt a másikat...
ja, meg ha a párod nem akar veled lenni, mert éppen
dolga van...de ha nézed a Barátok közt-öt, tudod miről
beszélek.
Van jele persze haz az elso valaszolo eleg bunko de igaz hattereket nem tudni de azer na mind 1 kiakaszt es kesz..
Van neki jele alap maskepp viselkedik hozzad nem mondja ugy h szeret latod rajta h valami bantsa vagy esetleg hideg hozzad szeretkezesnel mas nem olyan mind szokott esetleg mind ahogy az elso irta nem engedi h a telojaba nezz bar az mar tulzas..nem er ra mas dolga van este pl megy baratnokkel szorakozni vagyis baratokkal:D de te tudod h azokkal akikkelmenne nem is irnek ra na stb eszre lehet venni en mindeg eszrevettem ha a baratnojeim ferreleptek.9 ev alatt 3 no lepet ferre vagy 4 de abba nem vok biztos :D de valahogy nem erdekel legyen boldog azzal h ferrelepett utanna meg jottek a hivasok h bocsi nem akartam mert a csavo csak meg dugta es nem akart kapcsolatot xD :D en meg modntam h az a vonat babaam mar el ment :) udv 24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!