Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy annyira fáj, hogy megakartok halni? Egyedül hagyott és mással van. Egyszerűen nincs értelme már senkinek. Én könyörögtem neki, ő meg megalázott és gonoszkodik is. Miért csinálja ezt? Soha nem bántottam őt. 18/L

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 20:56
1 2
 11/16 ASOT ***** válasza:
az nem fog csak úgy az öledbe pottyanni...azért tenni is kell valamit, sokat emberek közt lenni, és félreteheted néha a női makacsságodat te is és ha szimpi a gyerek akkor te is odamehetsz ha látod h mondjuk zöldséget válogat...
2012. okt. 28. 22:06
 12/16 A kérdező kommentje:

könnyű mondani...

az esték a legrosszabbak...még nappal éppen elfoglalom magam valamivel,de este nem tudok másra gondolni,vele álmodok...

annyira fáj

2012. okt. 28. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm szavaival élek: "nem neked hiányzik csak annak ott lent középen..."
2012. okt. 30. 11:54
 14/16 A kérdező kommentje:

nem feküdtem le vele...

sőt még senkivel sem...

nem annak hiányzik!

2012. okt. 30. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező,

Írj privit ha gondolod,szívesen beszégetek veled,ugyanez a helyzet velem is,csak én fiú vagyok...:)

2012. nov. 5. 10:30
 16/16 anonim ***** válasza:

párkapcsolat miatt ne bántsd magad,

egyszer csalódás miatt sétáltam a sínek között, a vonat tülkölt, megijedtem, lejöttem a sínekről, másnap összejöttem valakivel.

Nem érdemli meg az a másik aki bántott, hogy energiát fektess bele.

2020. febr. 5. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!