Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? (Normális válaszokat szeretnék kérni köszönöm! )
22 éves vagyok,lassan 23. 3 éve vagyunk a párommal együtt,2 éve élünk együtt és van egy 1,5 éves kisfiunk.Kisfiunkat nem terveztük,védekezés mellett csúszott be.
Mostanában nagyon furcsa érzéseim vannak,szeretem a párom,de már lassan 1 éve többször is voltak fellángolásaim amik kb 2-3 napig tartottak.Ilyet éreztem néhány fiú barátom,vagy párom barátja,ismerőseim iránt,2-3 nap borzalmas volt,szenvedtem aztán elmúlt.Néha elfog a vágy,hogy lefeküdjek az éppen aktuális fiúval aki megtetszik.nem tudom mi van velem,de tényleg,sosem csaltam meg a párom.Ő az egész gyerekvállalás helyzetet könnyebben elfogatta mint én,nekem hiányzik a régi társaságom a főiskoláról,meg mostanában semmire sincs időm mióta dolgozom is,lehet azért vannak ilyen érzéseim? Néha belemennék egy-egy kalandba,néha pedig néha még gondolni sem gondolok rá,és elégedett vagyok mindennel.
Lehet kicsit zavaros,elnézést kérek érte,csak jelenleg bennem érzelmi viharok dúlnak.
Nem tudom mit tehetnék? vagy hogy mi lehet ennek az oka? nem tudnátok segíteni?
Szeretném kérni,hogy komolyan,értelmesen és ne rosszindulatúan válaszoljatok,előre is köszönöm!
Figyelj, hát, nem is értem, miért kérdezgetsz ilyet, hogy ez normális-e... nekem ez a komoly, értelmes válaszom.
Nyilván ennyi idősen mint mindenki, akarod a szexet, tetszenek a pasik, élni akarsz, ki akarod élni magad, tehát teljesen normális érzések.... A nők vonzónak tartják a pasikat, szexelni akarnak, ez normális. nemde?
Mit tehetnél? Gondolj bele, gondolom a barátod segít megélni egy gyerekkel, ő a támaszod, ő van mindig melletted, (és viszont is, ez kétségtelen), de te ebbe akarsz belerondítani? A te döntésed, én csak mint könnyed szemlélődő kívülálló mondanám, hogy ne tegyél semmi ilyet, éés örülj amid van. Ezek a gondolatok meg atomorbitálisan normálisak, te döntöd el, mekkora súlyt adsz nekik. De szerintem a párodra koncentrálj, ha szereted. Még rengeteg kiaknázatlan lehetőség van ebben a kapcsolatban! Vele akard megújítani az életet!
Van a megkívánás, és van a szerelem. A megkívánás az agyunk játéka, tiniknek a filmsztártól a tanárukon át a szomszéd fiúig, később reálisabb formában egy belobbanó gondolat egy viszonylag elérhető ismerősre. Sokan összetévesztik a szerelemmel és rohannak utána, mindent összezúzva. Mások letagadják , talán még maguk előtt is, de attól még ők is átélik. Teljesen normális vagy ,csak tartsd meg ezeket a gondolatok között és ne lépj tovább. A szerelem az ami a párodhoz köt és idővel változik, kevesebbet lobog, de ahogy írtad ő a megbízhatóság az életedben, ő a támaszod és minek dobnád el ezt egy alkalmiért. "Arra" egy egészséges férfi bármikor hajlandó, ha megtudja a vágyaidat, de aki igazán sokat vesztene vele az te vagy. Ahhoz hogy otthon is lehess nő, és ne csak mindig anya, szervezzetek egy gyerekmentes napot, vagy estét kettesben. Megéri!
A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!