Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Haverom akar egy oldalt...

Haverom akar egy oldalt magának. Egy normális php-s sql-es oldalért mennyit szokás kérni?

Figyelt kérdés
Haverom, de azért sok munka van vele és legalább sörömre legyen pénzem :D
2012. júl. 25. 09:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Lesz még egy gagyi oldal :D Kérd el a sör árát.
2012. júl. 25. 09:11
 2/17 anonim ***** válasza:
"egy normális.." hát ezzel kb semmit nem tudtunk meg az oldalról
2012. júl. 25. 09:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát ja. ennyire ért hozzá :)
2012. júl. 25. 09:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Normális: Nem egy sima statikus Html4 esetleg 5-öt használó oldal. MySql adatbázissal. Tehát lehet kommentelgetni, szavazni. Belépési rendszert kialakítani. Lehet jobban értek hozzá barátom ;)
2012. júl. 25. 10:24
 5/17 anonim ***** válasza:
saját fejlesztésű cms esetén alsó hangon 100 ezer.
2012. júl. 25. 10:33
 6/17 A kérdező kommentje:

Találtam egy jó példát hogy milyen biztos nem lesz: [link]

Ezért eszembe se lenne semmit se kérni, mert 10 perc ...

2012. júl. 25. 10:33
 7/17 anonim ***** válasza:

Ezzel még mindig baromi keveset mondtál, mert mondjuk az itt felsoroltak sem többek egy pár órás munkánál.

Na meg ilyen paraméterekkel rendelkezőkből is vannak teljesen gagyi sz*rok amik egy fillért sem érnek.

De ha a haverod, akkor miért kérsz pénzt?

Mindig más, hogy mennyit "szokás" kérni, de az itt felsoroltakban sincs semmi extra.

Ha nagyon kell a pénzt 10 fölött akkor sem hiszem, hogy többet kéne kérnek.

(Figyelembe véve, hogy itt kérdezted az ára gondolom azért nem is lesz olyan profi szintű a munka.)

2012. júl. 25. 10:47
 8/17 anonim ***** válasza:

Milyen tartalom lenne??

Nem tölthetsz le google-ból képet, mert lehet jogvédett.

Szóval fizetős oldalról kell!

Ha ilyen komoly tervek vannak, akkor fizetős tárhely.

Az egész oldal dinamikus lenne?

Mekkora lenne a terjedelme???

Milyen dizájn elvárásai vannak???

Mert ez így olyan 300 ezer lenne...

2012. júl. 25. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
ez most komoly?? igen jobban értesz hozzá csak lehet adatbázist használni facebook szinten, webshop ,meg lehet csinálni egy kommentelős kis oldalt hírekkel meg ilyenekkel és k*rvára nem ugyanaz a 3, az pedig még mindig nem derült ki, hogy milyen szintű még mindig csak annyit tudok hogy "normális"
2012. júl. 25. 11:54
 10/17 A kérdező kommentje:
Azért kérnék vmennyit, mert akkor is rámegy pár napom ... esetleg 1 hét. Mivel az összes képet én csinálnám hozzá, a flash-ről nem is beszélve. A témát még nem tudom. Nagy bulis a gyerek ezért biztos a sok képnek kellene egy aloldal. Egy kis bemutatkozás stb ... A szakdogás oldalamra is anno én csináltam a képeket. Haverom, de közel nem olyan mint akire ti gondoltok. Egy baráttól nem kérnék semmitől, de ő elég távoli ismerősöm.
2012. júl. 25. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!