Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Haverom akar egy oldalt...

Haverom akar egy oldalt magának. Egy normális php-s sql-es oldalért mennyit szokás kérni?

Figyelt kérdés
Haverom, de azért sok munka van vele és legalább sörömre legyen pénzem :D
2012. júl. 25. 09:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem facebookos kommentelős szar. Hanem szépen megcsinálom, hogy írjon be nevet, meg üzenetet szépen felmegy a SAJÁT sqlbe ott kap egy Timstamp-et és vissza lekérem a dolgokat. Önmagáról akar egy oldalt, most h ebbe mi minden lesz azt nem tudom. Nem gondoltam hogy a normális szó ennyire felkavar majd titeket. Nem ilyen egyszerű egyoldalas kis szarra gondoltam.
2012. júl. 25. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
A flash már elavult...
2012. júl. 25. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
amit írtál az sem nagy cucc
2012. júl. 25. 13:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát nem egy felvihez hasonlót akar csináltatni. De hiába pofázok, hogy egy mutatós kis oldalt akar nem bírjátok felfogni. De azért köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 25. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:
hát mivel szarul irtad le
2012. júl. 25. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Pontosan....

Semmi konkrét dolgot nem tudtál leírni, csak 1-2 ötletet, aminek a megcsinálása olyan 15-20 perc darabonként.

Az összes dolog amit leírtál pár óra alatt megoldható.

Tehát ha választ akarsz akkor vagy írd le normálisan, hogy mit akarsz, vagy inkább felejtsd el.

2012. júl. 25. 22:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó látni, hogy milyen egyöntetűen b*szogatjátok azt, aki legalább rászánta az idejét a weblapkészítési ismeretek megtanulására!

Kérdező:

1: Sz*rd le a téged fikázókat, csak a korrekt véleményekre/kritikákra hallgass!

2: Javaslom, hogy szedd össze PONTOSAN, hogy mi kell az oldalra. Saccold meg az elkészítéshez szükséges időt, majd állíts fel magadnak egy órabért. Ezt persze nem kell közölnöd a vevővel, ez csak a te számítási rendszered. Amit el kell mondanod, az a végleges ár. Bár én javasolnám, hogy inkább kérj kevesebbet, 2 sört, meg azt, hogy hadd rakjad ki az oldalra a saját reklámodat, ha esetleg foglalkoznál még ezzel a témával. Jó reklám lenne.

Szerintem.

G.

2012. júl. 26. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!