Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt lehet élni valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lehet élni valakivel akiről tudod, hogy nem hű hozzád, viszont nagyon szereted? Ő is sok szeretetet ad, azt mondja, hogy szeret is nagyon.

Figyelt kérdés
Nem nyíltan nem hű természetesen,csak sok egyértelmű dolog van,és megrögzött hazudozó ráadásul.Olyan mintha két énje volna kb.
2012. okt. 28. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
NEM!
2012. okt. 28. 17:08
 2/9 ASOT ***** válasza:

megcsalt?

Ha igen, és megcsalt, akkor feleannyira sem szeret mint az a te képzeletedben van!

2012. okt. 28. 17:15
 3/9 MadameViciouse ***** válasza:
Az egóm nem hagyná.Nem szeretek átb*szva lenni.Ha a párom szeret nem hazudik folyamatosan.Ha nem szeret miért maradnék vele?Stb.....
2012. okt. 28. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint hozzá nem nyúlnék többet ahhoz a lányhoz akinél tudom hogy félrekefél.
2012. okt. 28. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nem én kellek neki, akkor menjen a büdös fra ncba!

Ez egy hü lye duma, hogy szeretem azt aki megcsal!

Sok szeretetet ad! De kinek? Annyi van, hogy szétszórja mindenfelé a spermájával együtt?

Nem TU-DOM EL-KÉP-ZEL-NI, hogy szerethetek olyant, aki hazudozik, megcsal, és ezzel megaláz.

2012. okt. 28. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Végül is lehet élni egy ilyen emberrel,de a másik kérdés az,h minek? meg mi értelme egy ilyen emberrel élni?Rohadt megalázó lehet a másik félnek.
2012. okt. 28. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Egy ideig még be tudod magyarázni magadnak, hogy szereted, aztán eltelik egy bizonyos idő, kinél pár hónap, kinél évek, de rá fogsz jönni, hogy rosszul tetted, hogy valaha is szóbaálltál vele.
2012. okt. 28. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
én is voltam ilyen helyzetben, 3 hónapig bírtam...visszagondolva borzasztó önértékelési zavaraim voltak, ha belementem egy ilyenbe. ha magadat nem tiszteled más sem fog soha 22L
2012. okt. 28. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
törökországba is a háremek így működnek, szeretetet kapnak a lányok :DDD
2012. okt. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!