Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anonymus12 kérdése:
Van egy két évvel idősebb lánybarátom aki iránt szeretetet érzek:azt már tudja hogy tetszik nekem de már erősebb érzéseim vannak! Puszit szoktam kapni, mert cuki vagyok. HOGYAN MONDJAM MEG NEKI ÚGY HOGY NEMLEGES VÁLASZ ESETÉN NE VÁLTOZZON SEMMI?
Figyelt kérdés
Főként lányok válaszait kérem!2012. okt. 22. 20:28
1/5 anonim válasza:
ó.. hogy mond el.. ha olyan jóba vagytok smárold le :)
2/5 anonim válasza:
ismerős,a "cuki" duma miatt én is mindig kérdezem magamtól,hogy miért nem tudok velem egy idős lányokkal barátkozni...
3/5 anonim válasza:
az nem fog menni, hogy ne változzon semmi
férfi-nő barátság nincsen, hiába mond akárki akármit
laza haverság, olyan hogy havonta beszélünk pár szót, az igen, de szoros barátság nincs
az egyik mindig többet fog érezni
két választásod van:
- vagy nem mondasz semmit, titokban szereted, és várod, hátha esetleg ő is megszeret
- megmondod/lesmárolod/átöleled stb. és vagy örül neki vagy rossz néven veszi
4/5 A kérdező kommentje:
ő 14 és elmondtam miután kaptam 1 privát üzit:D továbbra is cukinak tart de nem változott semmi nem smároltam le:)
2012. okt. 26. 14:50
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Kitti áh nem azt nem mertem volna...:)
2012. okt. 27. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!