Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek már volt olyan, hogy a "sors hozott össze" valakivel? 15L
Gondolok pl. arra, hogy mindketten gyávák vagytok, és féltek odamenni a másikhoz, aztán valahogy mégis úgy alakul, hogy összehoz titeket a sors, pl. közös feladat vagy munkahely kapcsán stb.
Ha volt ilyen, meséljétek el az egész sztorit légyszi, és kort meg nemet is irjatok, köszi! :D
Igen, volt. Sosem volt még kapcsolatom nővel előtte, mert én képtelen vagyok kezdeményezni. De egy véletlen folytán rám talált egy lány, és végül találkoztam is vele.:D
Most ide nem írom be az egész sztorit, de privibe elmesélem, ha nagyon érdekel...
27/F
Azt nem mondanám, h gyáva voltam, vagy féltem odamenni a másikhoz, de az tény, hogy a sors hozott össze az egyik barátnőmmel. Osztálykiránduláson teljesen véletlenül egyszerre egy időben voltunk, és tudom is én, miért, elkezdtünk beszélgetni. Mint később kiderült, még távkapcsolat szintjén sem semmi, 400 km távolságra laktunk egymástól... DE ennek ellenére összejöttünk! Igaz, hogy csak 4 hónapig voltunk együtt, de akkor is... És ezt én a sors akaratának tulajdonítom be :)
17/F
a sors a választásainkban nyilvánul meg
sokszor mondjuk, h milyen sorsszerű, h ezzel v azzal találkozunk, megismerkedünk, dehogy az
hiszen gondolj bele, hány emberrel találkozol életed során, észre se veszed, mert nem ő választod
ha új alkalmatok adódik az más, akkor is nektek kell majd lépni, tenni valamit, és nem a csodatevő tündérke fogja megtenni akkor sem helyettetek
Hát nem tudom ez minek nevezhető,sorsnak e vagy nem,de hiszem,hogy így kellett alakulnia:
Először csak barátok voltunk,azok a fajták akik ha egymás mellé kerülnek,elbeszélgetnek.
Az ő exe az akkori párom exe volt.Együtt beszéltük meg konkrétan,hogy ő kidobja a lányt,én mg a pasit.Öntöttük egymásba lelket,stb.
Egyre többet találkoztunk,majd összejöttünk,és úgy érzem ő életem párja.
Ha az exeink nem lettek volna exek,max erős barátság alakult volna ki lehet,de semmi több....
Köszi a válaszokat! :)
Utolsó, nem, nem értettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!