Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jön haza a párom. A foga miatt nem találkozunk?
azt mondta, ha kihúzzák, nem találkozunk. nem láttam őt 1 hónapja! kapcsolat eleje.
letört egy darab a harapófogából.
azt ki szokták húzni???
most megbeszéltük, ha neki is kihúzzák, szolidaritásból szoknyában leszek(mert mindig ezért könyörög, hogy abban lásson) erre azt írta, hogy akkor kihúzatja :)
szóval megbeszéltük, hogy akkor is találkozunk :)
végképp megnyugodtam
köszi mindenkinek
gondoltam megírom:
10 percre találkozott velem és a fogán nem láttam semmit...
és amíg itthon van egyetlen egy nap nem leszünk együtt...
dobtam.
Az nem fogorvos, hanem hentes, aki egy olyan letört fogat kihúz, amelyiknek egyébként épek a gyökerei. Két három nap alatt lehet koronát húzni rá.
Ha a páromnak valami baja van, akkor segítek neki, ápolom, tartom benne a lelket, hogy könnyebben átvészelje a nehéz időket.
Nem értem, hogy miért nem jelentkezett eddig? Szégyellte a kihúzott foga helyét? Akkor eddig egy barlangban élt, mert mások előtt is szégyellte? Te lettél volna az egyetlen aki a legtoleránsabban viselted volna.
Nincs itt valami más, amit nem mondtál el?
Ez csak az én gondolatom!
még a fogorvos előtt találkoztunk.
akkor néztem hogy nincs is letörve a harapófoga.
jelezte hogy oldalt mozog a foga meg be van gyulladva.
utána rámírt hogy kihúzta a doki.
szerintem csak olcsó kifogás, hogy ne találkozzunk, de amikor ezt közöltem vele, megvolt sértődve, hogy szerintem ez kifogás? hogy miért kellene kifogásokat keresnie?
a lényeg. 1 hónapja nem láttam és megint egy hónapig nem fogom, amíg itthon van meg pár napra is kivonja magát.
szerintem szórakozott velem eddig.
és mondta egyszer, hogy volt egy ismerősénél, bla bla beszélgettünk másról (neten)
utána rákérdeztem, hogy akkor a fogad miatt senkivel nem találkozol?
erre írta, h nem.
utána megkérdeztem hogy akkor milyen ismerősénél is volt...?
erre a válasz: csak egy havernál.
na nekem sem százas semmi ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!