Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jön haza a párom. A foga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jön haza a párom. A foga miatt nem találkozunk?

Figyelt kérdés

azt mondta, ha kihúzzák, nem találkozunk. nem láttam őt 1 hónapja! kapcsolat eleje.

letört egy darab a harapófogából.

azt ki szokták húzni???

2012. okt. 28. 09:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

most megbeszéltük, ha neki is kihúzzák, szolidaritásból szoknyában leszek(mert mindig ezért könyörög, hogy abban lásson) erre azt írta, hogy akkor kihúzatja :)

szóval megbeszéltük, hogy akkor is találkozunk :)

végképp megnyugodtam

köszi mindenkinek

2012. okt. 28. 10:29
 12/16 A kérdező kommentje:

gondoltam megírom:

10 percre találkozott velem és a fogán nem láttam semmit...

és amíg itthon van egyetlen egy nap nem leszünk együtt...

dobtam.

2012. nov. 3. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted, nekem ez gyanús, akárhogy is...
2012. nov. 3. 09:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Az nem fogorvos, hanem hentes, aki egy olyan letört fogat kihúz, amelyiknek egyébként épek a gyökerei. Két három nap alatt lehet koronát húzni rá.

Ha a páromnak valami baja van, akkor segítek neki, ápolom, tartom benne a lelket, hogy könnyebben átvészelje a nehéz időket.

Nem értem, hogy miért nem jelentkezett eddig? Szégyellte a kihúzott foga helyét? Akkor eddig egy barlangban élt, mert mások előtt is szégyellte? Te lettél volna az egyetlen aki a legtoleránsabban viselted volna.

Nincs itt valami más, amit nem mondtál el?

Ez csak az én gondolatom!

2012. nov. 3. 11:19
 15/16 A kérdező kommentje:

még a fogorvos előtt találkoztunk.

akkor néztem hogy nincs is letörve a harapófoga.

jelezte hogy oldalt mozog a foga meg be van gyulladva.

utána rámírt hogy kihúzta a doki.

szerintem csak olcsó kifogás, hogy ne találkozzunk, de amikor ezt közöltem vele, megvolt sértődve, hogy szerintem ez kifogás? hogy miért kellene kifogásokat keresnie?

a lényeg. 1 hónapja nem láttam és megint egy hónapig nem fogom, amíg itthon van meg pár napra is kivonja magát.

szerintem szórakozott velem eddig.

2012. nov. 3. 12:39
 16/16 A kérdező kommentje:

és mondta egyszer, hogy volt egy ismerősénél, bla bla beszélgettünk másról (neten)

utána rákérdeztem, hogy akkor a fogad miatt senkivel nem találkozol?

erre írta, h nem.

utána megkérdeztem hogy akkor milyen ismerősénél is volt...?

erre a válasz: csak egy havernál.

na nekem sem százas semmi ezek után...

2012. nov. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!