Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jön haza a párom. A foga miatt nem találkozunk?
Figyelt kérdés
azt mondta, ha kihúzzák, nem találkozunk. nem láttam őt 1 hónapja! kapcsolat eleje.
letört egy darab a harapófogából.
azt ki szokták húzni???
2012. okt. 28. 09:18
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem reagáld túl a helyzetet. Várj még a bizalmatlansággal. Hogyha egyre több ilyen lesz akkor már gyanakodhatsz, de még ennyiből ne csinálj nagy ügyet. Kapcsolatottok eleje és nyílván nem szeretne úgy oda állni eléd, hogy kihúzták a fogát. Ha majd találkoztok és nincs ott a foga akkor megtudod igazat mondot vagy se. Addig is lazíts:)
2/16 anonim válasza:
"ne" reagáld túl a helyzetet akart lenni csak kimaradt a "ne" szó:)
3/16 A kérdező kommentje:
de ki szoktak húzni egy fogat, ha letört belőle egy darab?
2012. okt. 28. 09:25
4/16 anonim válasza:
Nem nem húzzák ki kipótolják és lecsíszolják főleg ha harapófog
5/16 anonim válasza:
Nekem egy balesetben elől mind2 fogam fele letört srégontan. Találkoztam a párommal, csak nem mosolyogtam. De megmutattam, és ápolgatott.(más sérülések is voltak) Aztán ezeket a fogakat kipótolták. 18 év alatt, ingyen, felett féláron, de nem olyan sokba kerül. Ez elhúzódhat 2-3 hónapig, mert lehet gyökér kezelni kell. De emiatt nem talizni hülyeség.
6/16 ASOT válasza:
:)
Ez azt jelenti, hogy ha a fogászaton az asszisztens csajjal összejön akkor nem találkoztok...
7/16 A kérdező kommentje:
köszi. a reggeli parám elmúlt :)
2012. okt. 28. 09:33
8/16 A kérdező kommentje:
de neki nem. még mindig azon van, hogy lehet kihúzzák :(
2012. okt. 28. 09:42
9/16 anonim válasza:
Tuti nem húzzák ki. Legrosszabb esetben is gyökérkezelés, és utána pótlás. Nekem is az egyiket kellett, másikat nem. És meg sem mondaná senki hogy pótlás. Pedig egy pici falusi orvos csinálta, nem egy elismert fővárosi fogorvos..
10/16 anonim válasza:
Simán kihúzhatják. Anyukám is így járt, és a fogorvos szinte azonnal a húzást javasolta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!