Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek higgyek? Kezdek besokalni.
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Sajnos összejöttem a munkahelyemen egy sráccal. 3 hetet voltunk együtt, de csak úgy facebook-on levette hogy kapcsolatban, semmi magyarázat nélkül, tudva, miért is lett vége. 2 voltunk együtt. Néha találkozunk a munkában, de nagyon para**t velem, és még én érezném magam kellemetlenül a helyében, hogy ilyen undorító módon, gerinctelen, és gyáva módon dobott ki, úgy hogy azt sem tudom miért. Viszont most a barátja, aki szintén ott dolgozik, elkezdett nekem írogatni, hogy kíván, akar, stb...de én nemet mondok neki, egyrészt mert a barátjával jártam, másrészt mert egy helyen dolgozunk, és nem akarok újra bele esni ilyen hibába...Van egy lány , szintén ott dolgozik, szerinte hagyjam,mert csak ő is megfektetni akarna. Persze a srác , közölte az elején, hogy mit szólnék alkalmihoz ? mondtam, hogy nem. De hogy ő kapcsolatban is benne lenne, ha az alakulna ki a végén.... És most szomorú amiért nem akarok vele lefeküdni, vagy semmit sem. Pedig tetszik, de nem szeretnék megint problémát magamnak, és szenvedést sem... Annyian vertek már át, sajnos nagyon naiv, és önzetlen vagyok mindenkivel, és ezt kihasználják...2012. okt. 27. 23:40
11/12 anonim válasza:
Három hetet voltatok együtt, ja de te csak azzal feküdsz le, akit szeretsz. És nálad három hét alatt kialakult már ez, mert kétszer is megvoltál neki. Hát gratulálok kislány. :D Csak megfektetni akart, ahogy a kollégája is azt szerette volna...
12/12 A kérdező kommentje:
Ezt fogd fel úgy, hogy volt egyszer egy srác néhány éve akivel 4 hónapig ismerkedtem és még rá 4 hónapra feküdtem le vele, hogy össze jöttünk. És igen is, lehetek szerelmes ennyi idő után, mert nem 3 hét alatt szerettem bele, mivel már előtte ismertem . Nem egyik napról a másikra jöttünk össze . Gondolkozz mielőtt írsz .:)
2012. okt. 28. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!