Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap megcsaltam a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap megcsaltam a barátom, nagyon nagyon bánom már. Mit tegyek? Nem akarom elmondani neki, mert akkor elhagyna.

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha szakítanátok, mert ha megcsaltad, akkor nem is szereted.
2012. okt. 27. 18:39
 12/20 Tyler913 ***** válasza:
Mondd el neki. Ha szakít Veled,fogadd el. Hidd el,ha sunyítasz,még rosszabbul jársz Te is és a párod is. Neked nagyon nehéz lesz hazugságban élni, és amikor kiderül majd (ki fog) akkor a párod nemcsak elhagy,hanem egy életre megutál. Szóval inkább legyél túl a dolgon most.
2012. okt. 27. 18:52
 13/20 anonim ***** válasza:
ha nem mondod el sunyi rib.nc vagy, így csak simán rib.nc.
2012. okt. 27. 19:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Mocskos, gátlástalan, rohadt, gerinctelen ribanc. Te mit szólnál, ha a barátod félrekefélne és nem akarná elmondani? Régen az ilyen mocskokat összekötözték a szeretőjükkel és bevágták a folyóba, vagy a főtéren verték agyon egy bunkós bottal.

Azt pedig, hogy többet nem teszed meg, egy szánalmas önámítás. Még magadnak is hazudsz. Örülj, hogy nem én vagyok a barátod.

2012. okt. 27. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:

"Tyler913 válasza:

Mondd el neki. Ha szakít Veled,fogadd el. Hidd el,ha sunyítasz,még rosszabbul jársz Te is és a párod is. Neked nagyon nehéz lesz hazugságban élni, és amikor kiderül majd (ki fog) akkor a párod nemcsak elhagy,hanem egy életre megutál. Szóval inkább legyél túl a dolgon most."

Ne hidd. Sajnos nagyon sok ilyen mocsok van, aki szemrebbenés nélkül felnevelteti a férjével, barátjával más fattyát.

2012. okt. 27. 20:09
 16/20 Tyler913 ***** válasza:
Ok.Naiv vagyok:)
2012. okt. 27. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is, csak a jót látod mindenkiben.

Szerinted, ha lenne benne ennyi gerinc, akkor megcsalta volna? Nem, mert akkor eleve elé állt volna és megmondta volna, hogy bocs nem megy, vagy ez meg ez a bajom a kapcsolatunkkal, javítsuk meg. De nem, helyette pofátlanul félreb.szott és most az e legnagyobb dilemmája, hogy hogyan titkolja el, mert akkor a srác még elmerészelné hagyni. A végén még ő lesz az áldozat. Hányom kell az ilyenektől.

2012. okt. 27. 22:30
 18/20 anonim ***** válasza:

"Èn is kirugnam magam,egy idiota vagyok,de ha szakitana velem abba bele halnèk,ès tudom, h erre azt fogjatok irni,h mert nem gondolkodtam hamarèbb,de nem tudom ra a választ.barmit megtennèk ha vissza tekerhetnèm az idöd!"

Erről dumáltam. Szegény ártatlan kislányt el fogják hagyni, így sajnáljuk, mert ő az áldozat. Ha nem tudod, hogy mit miért csinálsz, akkor te hülye vagy. Ha pedig nem tudsz gondolkozni és a szaporodási ösztönöd vezet, akkor nem érdemled meg, hogy emberszámba vegyenek. Remélem a srác minél előtt megtudja és azonnal elhajt a p.csába, de előtte még le is köp.

2012. okt. 28. 05:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Milyen szaporidasi ösztön,meg gyerekekrol beszèlsz?na mindegy.nem szeretnèk èn lenni az áldozat,ès ivazatok van.köszia válaszokat
2012. okt. 28. 08:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Senki sem beszélt gyerekről. A szaporodási ösztönt úgy kell érteni, hogy arra hivatkoztál, hogy nem voltál képes gondolkodni. Ergó az ösztöneidet hozod fel kifogásnak. És ez a bele fogok halni, ha elhagy hiszti, tipikus áldozati szerep. Leszarod, hogy mekkora fájdalmat okozol a másiknak, de téged nehogy elhagyjon már, mert az neked milyen rossz lesz.
2012. okt. 28. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!