Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megcsaltam a barátom, nagyon nagyon bánom már. Mit tegyek? Nem akarom elmondani neki, mert akkor elhagyna.
Mocskos, gátlástalan, rohadt, gerinctelen ribanc. Te mit szólnál, ha a barátod félrekefélne és nem akarná elmondani? Régen az ilyen mocskokat összekötözték a szeretőjükkel és bevágták a folyóba, vagy a főtéren verték agyon egy bunkós bottal.
Azt pedig, hogy többet nem teszed meg, egy szánalmas önámítás. Még magadnak is hazudsz. Örülj, hogy nem én vagyok a barátod.
"Tyler913 válasza:
Mondd el neki. Ha szakít Veled,fogadd el. Hidd el,ha sunyítasz,még rosszabbul jársz Te is és a párod is. Neked nagyon nehéz lesz hazugságban élni, és amikor kiderül majd (ki fog) akkor a párod nemcsak elhagy,hanem egy életre megutál. Szóval inkább legyél túl a dolgon most."
Ne hidd. Sajnos nagyon sok ilyen mocsok van, aki szemrebbenés nélkül felnevelteti a férjével, barátjával más fattyát.
Dehogy is, csak a jót látod mindenkiben.
Szerinted, ha lenne benne ennyi gerinc, akkor megcsalta volna? Nem, mert akkor eleve elé állt volna és megmondta volna, hogy bocs nem megy, vagy ez meg ez a bajom a kapcsolatunkkal, javítsuk meg. De nem, helyette pofátlanul félreb.szott és most az e legnagyobb dilemmája, hogy hogyan titkolja el, mert akkor a srác még elmerészelné hagyni. A végén még ő lesz az áldozat. Hányom kell az ilyenektől.
"Èn is kirugnam magam,egy idiota vagyok,de ha szakitana velem abba bele halnèk,ès tudom, h erre azt fogjatok irni,h mert nem gondolkodtam hamarèbb,de nem tudom ra a választ.barmit megtennèk ha vissza tekerhetnèm az idöd!"
Erről dumáltam. Szegény ártatlan kislányt el fogják hagyni, így sajnáljuk, mert ő az áldozat. Ha nem tudod, hogy mit miért csinálsz, akkor te hülye vagy. Ha pedig nem tudsz gondolkozni és a szaporodási ösztönöd vezet, akkor nem érdemled meg, hogy emberszámba vegyenek. Remélem a srác minél előtt megtudja és azonnal elhajt a p.csába, de előtte még le is köp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!