Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi Legyen? Vajon mit akarhat?
Figyelt kérdés
Az egyik nap iskolában az egyik osztály társam nagyon nyomult. mármint nem nyomult hanem kedves volt simogatott ölelgetett.. Az legjobb barátnőm mondta hogy beszél a fiúval mert nekem tetszik.. beszélt is de a fiú azt mondta hogy ha vörös lenne a hajam színe akkor tetszenék... A tegnap este kinn voltunk egyet a parkba pár barát meg barátnő.. ő is ottvolt akkor is vcsak velem foglalkozott mármint ha le ültem a padra a barátnőkkel ha középen ültem ha nem mindig mellém ült. bújt rá a vállamra meg minden. Nekem ez a típus nagyon bejön.. azt mondja a barátnőm, hogy kérdezzem meg hogy akare velem lenni. Én nem akarom, mert ha nemet mondana és csak osztály-barát szinten ölelget akkor már nemfog és nem akarom.. Véleményeket kérek!2012. okt. 27. 08:34
1/2 anonim válasza:
Hát, normál esetben szerintem ennyire nem szoktak csak úgy bújni a pasik egy lányhoz. Bár az is lehet, hogy én vagyok túl öreg =)
Szerintem egy próbát megér. Hívd el kettesben valahova, és ha szavakkal nem is mered elmondani, amit szeretnél, próbálj úgy közel kerülni hozzá, hogy csak egy kis lökés kelljen neki ahhoz, hogy megcsókolhasson. Ha tetszel neki, nem fog ellenállni (hacsak nem végtelenül nyuszi).
2/2 A kérdező kommentje:
Hát na. És mit kellene csinálnom ha fére hívnám?.
2012. okt. 27. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!