Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy leadhatna 15 kilót úgy, hogy ne sértődjön meg, ne essen neki rosszul?
szerintem simán meg lehet mondani. sőt, nyilván ő is észrevette, hogy van rajta felesleg. én motivációként fognám fel, hogy a páromnak megint csinos legyek. mert ha valamit nem kap meg, lehet csodálkozni, ha máshova jár:)
21/L
Ez a beszéd utolsó,ez igen,végre egy normálisan gondolkodó NŐ.
Nagyon jól gondolkodsz,látom nem vagy sértődös p_csa aki azt hiszi aranyból van lika :D:D:D:D
Menj el vele futni, vagy járjatok úszni stb. Figyelj oda hogy egészséges dolgokat egyetek.
Ja és finoman meg lehet neki mondani hogy van rajta egy kis plusz.
Érd el, hogy ő akarja leadni! Mondd, hogy így is nagyon vonzó, és nőies, de ha egy picit formálna az alakján, akkor egyszerűen tökéletes lenne!
Hidd el, ez hat, egy nő számára az a legerősebb motiváció, ha a partnere elfogadja úgy, ahogy van, de saját magáért (és nem a partner kedvéért) akar magán tökéletesíteni.
Szerintem simán meg lehet mondani.
Nekem a volt barátnőm is elég dundika volt (168 cm, 65 kg)
és mondtam neki, hogy 5 kg-t fogynia kéne pár hónapon belül.
Sportoltunk is együtt. De nem fogyott le mégse, és így is együtt maradtunk még utána.
Hogy miért jöttem vele mégis össze annak idején? Mert az interneten kevesebbnek hazudta magát, élőben meg tetszett a személyisége !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!